Torsdag 2 Dec
Stockholm

Pernilla Wahlgren om skilsmässan: "Ingen vet hur jobbigt det varit"

Pernilla Wahlgren/Theodor Wahlgren
Pernilla Wahlgren sjunger en sång som får henne att minnas smärtsamma minnen. Foto: Kanal 5

Pernilla Wahlgren berättar att hon tycker det är riktigt jobbigt när hennes yngsta son Theo åker till sin pappa varannan vecka, att han har ett liv där som hon inte är en del av. Nu berättar hon om den infekterade skilsmässan från Theos pappa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Inför Pernilla Wahlgrens egen krogshow för att fira hennes 50-årsdag repeterades det mycket. Och delar av repetitionerna får vi nu se eftersom de filmades under inspelningen av Wahlgrens värld

Showen har en blandning av låtar och dansnummer, allt för att spegla Pernillas liv. Men vissa av låtarna är också väldigt känslosamma, bland annat en som handlar om Pernillas yngsta son Theo

Innan själva låten drar igång berättar hon lite om bakgrunden. 

– Det är många som får se mitt liv och titta in genom mitt fönster, men när jag är ute och går tittar jag in i andras fönster. Men det finns ett fönster som jag skyndar mig förbi, det är där min yngsta bor varannan vecka, säger hon i Wahlgrens värld. 

Låten handlar om skilsmässan från Theos pappa, Joachim Lennholm, som Theo bor hos varannan vecka. Pernilla och Joachim var tillsammans i sex år och fick sonen 2007, paret skildes när Theo var ett år gammal och hon har tidigare berättat att det blev infekterat. 

Pernilla berättar att det finns en person som verkligen vet hur jobbigt det varit, och det är bästa kompisen Jessica. Jessica finns med i rummet under repetitionen och hon kan inte hålla tillbaka känslorna under sången. 

– Jag har skitjobbigt att sjunga den utan att börja gråta, och när jag då tittar på Jessica och såg att det bara brast för henne, säger Pernilla i programmet. 

Och trots att Pernilla alltid varit väldigt öppen med sitt privatliv genom åren är det här en historia hon valt att hålla mer privat. 

– Även om många skilsmässoföräldrar kan känna igen sig så vet inte alla riktigt hur jobbigt det har varit, och vad som är storyn bakom mer än jag och Jessica, berättar Pernilla i programmet. 

Pernillas känslosamma ögonblick kan du se i spelaren ovan. 

Wahlgrens värld sänds torsdagar 21:00 på Kanal 5. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela