Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kris Jenner: Därför döpte Khloe Kardashian sin dotter till True

- 17/04/2018, 10:25

Khloe Kardashian och hennes pojkvän Tristan Thompson blev nyligen föräldrar till sin dotter och under måndagen avslöjade de flickans namn – det blev en liten True Thompson. Men hur kommer det sig att valet föll på det just namnet?

Igår kväll avslöjade realitystjärnan Khloe Kardshian, 33, namnet på sin nyfödda dotter som hon har tillsammans med pojkvännen Tristan Thompson, 27.

Parets flicka har fått namnet True – och fans världen över har reagerat starkt på namnvalet. 

Khloe Kardashians dotter heter True Thompson.
Khloe Kardashians dotter heter True Thompson. Bildkälla: Twitter.

Och inte för att det går i sann Kardashian-anda och är ovanligt – nej, anledningen är självklart det faktum att Khloes pojkvän Tristan har varit notoriskt otrogen mot Khloe med fem olika kvinnor, och därmed har varit så långt från "true" som det bara går...

Men som Nyheter24 tidigare har skrivit så har Khloe valt att förlåta Tristan och hon ser det som att kvinnorna han har träffat bakom hennes rygg har "lurat in honom i en fälla" och kallar kvinnorna för "groupies".

Tristan Thompson otrogen.
Bara några dagar innan Khloe födde parets dotter var Tristan otrogen och sov med en annan kvinna på ett hotell i New York. Bildkälla: The Shade Room

Så var kommer då namnet True ifrån?

Jo, Khloes mamma Kris Jenner, 62, avslöjade igår bakgrunden till namnet. På sin Twitter skrev Kris:

"Jag är så lycklig över att välkomna mitt fina barnbarn True! En rolig detalj är att min farfars namn var True Otis Houghton. Och min riktiga pappas namn var Robert True Houghton...Så jag är så glad över att Khloe döpte sin dotter True!!", skriver Kris och avslutar inlägget med hashtagsen "familjetradition" och "familj".

Kris Jenner avslöjar varför bebisen heter True.
Kris Jenner avslöjar varför Khloe valde namnet True. Bildkälla: Twitter.

True föddes torsdag den 12 april i Tristans hemstad Cleveland. Där bor även Khloe och Tristan i ett mångmiljonhus vid vattnet. 

Det var för lite mer än en vecka sedan som Tristans flera otrohetsaffärer avslöjades. Flera kvinnor trädde fram och berättade om sina relationer till Tristan, och en privat sexfilm på Tristan och en annan kvinna läckte även ut. 

Men trots det så vill nu Khloe alltså bara vända blad och gå vidare med Tristan.

– Hon är en hopplös romantiker och vill få förhållandet med Tristan att fungera, sa en källa till People då.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


Är True ett fint namn?