Gustaf Skarsgård/Fares Fares/Dolores/Bernard/Westworld logga
Snart har säsong 2 av Westworld premiär, här är allt du behöver veta. - Foto: HBO/TT/Montage

Då har säsong 2 av Westworld premiär – se de nya bilderna

Vi har väntat länge på att se Dolores och "the man in black" i tv-rutan igen. Snart har säsong 2 premiär, och då får vi se två svenska stjärnor i serien, nämligen Gustaf Skarsgård och Fares Fares. Här är allt du behöver veta om den nya säsongen.


I slutet av 2016 rullade det sista avsnittet av säsong 1 av Westworld – och det lämnade oss med många frågor. Nedan kommer spoilers för säsong 1!

Nedan kommer spoilers för Westworld säsong 1! Bildkälla: HBO

Dolores dödade Ford som var en av skaparna till hela Westworld, Bernard som visade sig vara en "host" eller värd förklarade vad labyrinten betydde och Maeve flydde. Det visade sig också att William och "the man i black" var samma person. 

Det verkade också som att värdarna fick fullt medvetande om sig själva, åtminstone en del av dem. I säsong 2 verkar det vara farligare att vara människa än värd då värdarna nu kan döda människor. 

I den sista scenen med Maeve fick vi också en liten ledtråd till att det kan finnas fler än en värld, då hon får en lapp där det står att hennes dotter befinner sig i "värld 1".

Premiärdatum säsong 2

Säsong 2 har premiär på HBO Nordic 23 april, och det kommer alltså ett nytt avsnitt varje vecka på måndagar. Det kommer att bli 10 avsnitt precis som i förra säsongen, rapporterar NME. Enligt IMDB heter det första avsnittet "Journey Into Night".

I den nya säsongen kommer vi få se svenska stjärnor. Dessa är Gustaf Skarsgård och Fares Fares. Skarsgårds karaktär kommer att heta Karl Strand och beskrivs som "en kille som är mest bekväm på fältet" och Fares kommer att spela en tekniker som heter Antoine Costa, skriver NME. 

Flera trailers har släppts som ger ledtrådar om att vi kommer se en betydligt mer våldsam Dolores den här säsongen, en trailer kan du se i spelaren ovan. 

HBO har också släppt en del bilder från säsong 2. De visar bland annat Dolores i en ny outfit. 

Dolores har mer moderna kläder. Bildkälla: HBO

En av bilderna visar att William eller "the man in black" klarade sig levande ur massakern. 

William verkar ha överlevt massakern. Bildkälla: HBO

Maeve träffar Lee Sizemore som är chef över de olika berättelserna som utspelas i Westworld.

Maeve och Lee Sizemore träffas. Bildkälla: HBO

Nu är vi supertaggade på säsong 2!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Westworld?
Tack för din röst!