Torsdag 9 Dec
Stockholm

Fansen bojkottar Kim Kardashians parfym efter Instagrambilden

Kim Kardashians fans har gått i taket över hennes senaste Instagrambild – anledningen? Hon är spritt språngande naken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Kim Kardashian West, 37, har aldrig varit den som är blyg framför kameran. Flera gånger har hon rivit nätet med både tidningsomslag, Snapchatstories och Instagrambilder där hon poserat utan kläder. Och nu har hon minst sagt kastat av sig strumporna igen. 

Det är på Instagram som Kim ska ge sina följare en hint av sin parfymreklam. Kim poserar i ingenting annat än lera, och skriver "Vi smorde in min kropp och gjorde den till en parfymflaska". 

Inte helt otippat fick Kim en stor portion uppskattning av sina trogna fans, men det fanns också en stor skara surtrattar som var märkbart missnöjda med Kims bild.

"Hur tänker du?"

Fansen tycker att Kim tagit det för långt och påstår att hon "endast letar anledningar till att kunna klä av sig naken", och att nakenheten inte har någonting med en parfym att göra.

"Du borde blivit porrstjärna", skriver en, något pryd, följare till Kim. Bildkälla: Kim Kardashian Instagram
"Vem vill ha en parfymflaska som är gjord med lera från din kropp?", skriver en annan. Bildkälla: Kim Kardashian Instagram

Kim har ännu inte svarat på kritiken och som det ser ut så kommer planerna om en kroppsformad parfymflaska sättas i verket. 

"We took a mold of my body and made it a perfume bottle", skriver Kim till den debatterade bilden. Bildkälla: Kim Kardashian Instagram
Var bilden too much?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela