Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillip Cohen
Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillip Cohen träffades för första gången 2011. - Foto: Bildkälla: Instagram/Biancaingrosso

Bianca Ingrosso tog graviditetstest: "Typ redo att bli mamma"

Bianca Ingrosso har ett dilemma i torsdagens Wahlgrens värld. Hon har mått illa i flera dagar och tar ett graviditetstest. Men är hon redo för att bli mamma? Och är hennes pojkvän Phillipe Cohen redo för att bli pappa?


Bianca Ingrosso, hennes assistent och fotograf anländer till Nobis Hotell i Stockholm för att plåta några bilder till ett samarbete som Bianca hade. Precis innan de skulle starta igång plåtningen sa Bianca att hon var tvungen att göra en viktig sak först. Vad ska du göra, frågade tjejerna.

Bianca viftade med ett graviditetstest som svar och försvann in till badrummet. 

I torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld berättade Bianca att hon tyckte att det är väldigt svårt att komma ihåg att ta p-pillret varje dag. 

– Om man har distansförhållande så glömmer man att ta p-piller. Det som påminner en om att ta p-piller är ju om man har samlag. Nu har ju jag inte det tre veckor i månaden, sa Bianca.

Men hur gick det för Bianca? 

–Ta-da, det var ingen fara. Jag har varit så rädd för det här så länge, vad skönt, sa Bianca i programmet.

Bianca berättade att hon blev väldigt lättad när hon såg på graviditetstestet att det var negativt. Men trots det så verkade Bianca ha lite blandade känslor.

– Det är något underliggande hos mig som gjorde mig lite besviken att det inte var positivt, sa Bianca. 

Bianca och Phillip träffades på Marbella. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Så här träffades Bianca och Phillipe

Bianca och Phillipe Cohen träffades redan när de var 16 och 17 år på ett uteställe i Marbella. Då hände det ingenting mellan dem utan Phillipe var mer intresserad av Biancas tjejkompisar. 

Två år senare sågs de på nytt, då i Stockholm. De träffades ute på klubben Café Opera och det slutade med att paret gick hem tillsammans. Och efter det fortsatte de att umgås. 

Kärleksrelationen har gått upp och ner. Phillipe gjorde slut med Bianca i början av 2017 men när sommaren började närma sig fick Bianca ett sms där Phillipe skrev att han ångrade sig och saknade henne. Bianca bekräftade sedan på hennes blogg att de var ett par igen. 

Paret har distansförhållande då Phillipe pluggar sitt sista år i London, men efter det kommer han att flytta till Stockholm.

Wahlgrens värld sänds varje torsdag klockan 21.00 på Kanal 5 och D-play.

Se mer i klippet ovan.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit i samma situation som Bianca?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.