Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

5 saker du inte visste om Caitlyn Jenners flickvän Sophia Hutchins

- 03/05/2018, 19:45

Caitlyn Jenner, 68, och Sophia Hutchins, 21, är upp över öronen förälskade i varandra och enligt uppgifter ska de gifta sig. Här är fem saker du kanske inte visste om 21-åriga Sophia Hutchins.

Caitlyn Jenner har varit gift tre gånger. Första gången var det med Chrystie Crownover 1972, sedan Linda Thompson 1981 och med Kris Jenner 1991.

Kris Jenner och Caitlyn separerade 2015 och nu kan det vara så att ett nytt giftemål kan vara på tapeten. I alla fall om en ska tro rykterna.

Caitlyn Jenner, 68, och flickvännen Sophia Hutchins, 21 är väldigt kära och många tror att de bor tillsammans. Det ryktas även om att paret är förlovade och enligt källor till Mirror så ska de gifta sig. Här kan du läsa mer om parets relation.

Men vem är egentligen Hutchins? Här är 5 saker du kanske inte visste om 21-åringen.

1. Studerar ekonomi  

21-åringen studerar ekonomi på universitet Pepperdine i Malibu, Kalifornien vilket är i närheten av där Caitlyn bor. Sedan 2014 har Sophia, som verkar vara riktigt smart, varit "class president" – klassordförande. 

2. Har gjort samma resa som Caitlyn

2015 gick Sophia ut i skolans egna tidning och kom ut som transperson. Då ska hon ha nämnt Caitlyn som en stor förebild som inspirerat henne att komma ut. 

3. Är modell

På sidan av studierna så ska Sophia också satsa på en modellkarriär. Något som också avslöjas på hennes Instagram, skriver Daily mail

Sophia Hutchins
Sophia Hutchins under en fotografering. Bildkälla: Instagram@hutchins_sophia

4. Träffade Caitlyn 2017

Det är ännu inte helt klart hur paret träffade varandra. Men i oktober 2017 spreds det bilder på paret tillsammans på en romantisk semester i Mexico. 

5. Jobbar med välgörenhet

Sophia Hutchins har vid flera tillfällen jobbat med välgörenhet. När hon gick på Collage, motsvarade högskola, startade hon ett företag med några vänner med syftet att samla in pengar till organisationer som jobbar mot hunger i världen, skriver Heavy.

Och nu jobbar hon aktivt i organisationen "didi hirsch MHS" som jobbar mot psykisk ohälsa. Även Cailtyn har organiserat sig. 

Caitlyn Jenner
Bildkälla: Instagram@sophia_hutchins

TV: Här blir Mia Parnevik dissad av Caitlyn Jenner: "Nu är jag lite rädd"

Läs också om Rob Kardashians attack mot Cailtyn Jenner

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du i ett förhållande?