Familjen Parneviks
Familjen följde ofta med när Jesper Parnevik var på tour. - Foto: Bildkälla: Charlie Neibergall/TT, jesperparnevik/Instagram

Jesper Parnevik: "Jag tog med fel barn hem utan att märka det"

Hur är ditt minne? Har du svårt att komma ihåg namn eller ansikten? I kvällens avsnitt av Parneviks berättar Jesper Parnevik om en helt galen händelse som han var med om just för att han har så dåligt minne.


I tisdagens Parneviks håller Jesper Parnevik och Mia Parnevik i det årliga minglet innan Phoenix och hans klass ska till skolbalen.

Tidigare år har Jesper varit på golftävling och Mia har fått styra minglet själv, men nu var han med för första gången. Hela Phoenix klass plus deras föräldrar kom hem till Mia och Jesper. 

Jesper har flera gånger sagt i programmet Parneviks att han har svårt att komma ihåg personers namn och ansikte. Han har också berättat att det har hänt flera gånger att han hälsat på samma person ett flertal gånger  samma kväll utan att veta om det.

Så hur gick det på minglet? 

– Det är kaos. Nu är det kört. Jag vet inte vem som är vem längre, det är fullt med ungar och det är fullt med föräldrar. Det är bara att gilla läget och le mot alla, sa Jesper i programmet.

Efter att alla hade gått från minglet pustade Jesper och Mia ut.

– Jag förstår inte hur du har gjort det här varje år och jag förstår verkligen inte hur du kan komma ihåg alla namn, sa Jesper till Mia.

Men det är inte bara under mingel och sociala sammanhang hans minne sviker honom utan det har hänt flera olika incidenter, som familjen idag skrattar åt. 

Jesper berättade att han skulle hämta Peg på dagis efter en tävling. Problemet var bara att det var inte Peg han tog med sig hem utan två små blonda pojkar.

– Jag fick med mig båda ungarna, satte fast de med säkerhetsbälte i bilen och körde hem, utan att märka att det inte var våra barn. Då var Mia inte så glad, berättade Jesper i tisdagens program av Parneviks.

Parneviks sänds på tisdagar klockan 21.00 på TV3 och Viaplay.

Se i klippet ovan när Jesper bjöd in till mingel.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du lika dåligt minne som Jesper?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

2 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.