Bildkälla: Kanal 5 och Stella Pictures.
Bildkälla: Kanal 5 och Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren kommenterar Biancas råa diss mot Johan Gunterberg

Det har länge varit en krispig stämning mellan Bianca Ingrosso och Johan Gunterberg och profilernas beef ser ut att vara långt ifrån över, vilket vi fick ett smakprov på Icon Fest där Bianca tog emot pris.


Det är få som undgått den kyliga stämningen mellan De Vet Du-profilen Johan Gunterberg och Bianca Ingrosso. Duon har känt varandra i många år och Bianca hävdade i en intervju att Johan "tokraggat på henne" under tidigare år, och att hon då dissat honom. Johan kontrade då uttalandet och sa att Bianca hittat på. 

"Att Bianca skulle ha nobbat mig när jag TOKRAGGAT är inget annat än en stor lögn. Det är inget jag hade skämts över och försökt komma undan om det var sant. Men det är ren lögn”, skrev Gunterberg ut på sin Instagram.

I Breaking News när de båda gästade hävdade även Bianca att hon och Johan haft sex en gång när de var 18 år och gick på samma gymnasium, någonting som han då valde att dementera. 

– Nej vi har inte legat. Jag föredrar heller inte att berätta vilka jag legat med i tv, svarade han då.

Bianca och Johan ställdes mot varandra i en grillning under Breaking News. Bildkälla: Kanal 5.
"Vi låg en gång när vi var 18", hävdar Bianca. Bildkälla: Kanal 5
"Jag vill inte prata om vilka jag legat med", säger då Johan. Bildkälla: Kanal 5

Nu kliver mamma Pernilla in

För ett par dagar sedan gick influensergalan "Icon Fest" av stapeln, och priset för årets influenser gick till ingen mindre än Bianca Ingrosso. Daniel Paris stod på scenen för att dela ut priset, och det gjorde även killarna i De Vet Du. När Bianca tog emot sitt pris gav hon alla i gänget en kram – alla utom Johan som hon endast gav en lätt klapp på axeln (vilket du kan se i spelaren ovan). 

På sin Instagram publicerade Johan en sketch med texten "När man får nobben på scenen av Bianca Ingrosso", där fansen får se hela händelseförloppet. 

Sketchen var mycket uppskattad hos Johans fans, men nu har även en annan profil valt att kommentera det hela. Nämligen Biancas mamma Pernilla Wahlgren

Mamma Pernilla valde att lägga en liten kommentar under Johans sketch på Instagram. Bildkälla: Johan Gunterberg Instagram
Johan svarade skämtsamt att Pernilla är hans blivande svärmor. Hur populärt det var hemma i stugan är det ingen som vet. Bildkälla: Johan Gunterberg Instagram.

Som det ser ut kommer profilernas beef att fortgå ett tag till – och huruvida det slutar med att Pernilla blir "Johans svärmor" – ja det återstår att se. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du polare med alla dina gamla ligg?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.