Antonija Mandir: "Det här måste du göra innan du är med i Ex On The Beach"

Innan deltagarna i Ex On The Beach åker iväg till Mauritius har produktionen några små önskemål till deltagarna. I podden "I sanningens namn" avslöjar Antonija Mandir vilka.


Tittarsuccén Ex On The Beach Sverige slår rekord efter rekord på webben, och konstigt är väl inte det. I programmet placeras åtta stycken heta singlar på en paradisö för att festa och flirta loss. Allt är frid och fröjd – tills deltagarnas ex – en efter in skickas in i huset. 

Förra årets upplaga av programmet gjorde fullkomlig succé, och en av deltagarna som satte mest avtryck var Jönköpingstjejen Antonia Mandir, 22. Efter sin medverkan är hon idag boende i Stockholm, hon driver en snabbt växande Youtubekanal och arbetar som modell. 

Antonija gästade under veckan podden "I sanningens namn" där hon berättade om sina upplevelser inne i huset, hur det kom sig att hon ansökte samt hur livet blev efteråt. 

Antonia medverkade i Ex On The Beach 2017. Hon gjorde ett mycket starkt intryck och fångade svenska folkets hjärtan. Bildkälla: Antonija Mandir Instagram.

– Jag hade aldrig tittat på Ex On The Beach. Jag hade ingen aning om vad det ens handlade om. Men sagt och gjort, jag kom med, och jag åkte iväg, berättar hon. 

Hon träffade även sin nuvarande pojkvän Jack Daniel Stengel-Dahl inne i huset och paret blev blixtkära. Och med kärlek kommer även kärleksaktiviteter (sex), vilket för vissa inte kan vara helt enkelt att tackla för alla när man kommer ut från huset, med tanke på att det sänds på bästa sändningstid. Men Antonija tog det hela med en klackspark. 

– Vem fan bryr sig om jag hade sex i TV, vem fan bryr sig om att jag använde en vibrator där inne? Jag tyckte att det var roligt så då tvingades typ alla andra göra det också. Ingen kunde säga någonting för jag hade ändå inte tagit åt mig, säger hon. 

Idag är hon fortfarande tillsammans med Jack som hon träffade inne i Ex On The Beach-huset. "Vi sov med varandra en natt och sedan dess har vi hängt ihop", berättar hon i podden I sanningens namn.

"De bad oss göra det här"

I podden får hon även frågan huruvida produktionen för programmet har några speciella önskemål på deltagarna innan de är med i programmet. Och mycket riktigt har de det. 

– De sa typ åt oss att ha en vit månad, att vi skulle träna och ta hand om oss så man kommer dit fräsch, peppad, och hel och ren, berättar hon. 

Och om Antonija gjorde det?

– Haha nej det gjorde jag inte. Jag bara packade och åkte, avslutar hon. 

Innan en medverkan tvingas även deltagarna att gå igenom en rad olika psykologtest samt testas för könssjukdomar. 

Antonija berättar även vidare om sin medverkan i EOTB, sin relation till ångest samt mer om hennes och Jacks sexliv. Vill du lyssna på hela podden kan du göra det här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kollar du på någon dokusåpa?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

2 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

3 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...