Torsdag 23 Sep
Stockholm

Bekräftat: Det blir fler avsnitt av Rick and Morty

Det blir fler avsnitt av Rick and Morty
Rick and Morty. Foto: Adult swim/Twitter

Fansen har väntat och väntat: Kommer det fler avsnitt? Nu är det bekräftat. Det blir 70 fler avsnitt av den populära serien "Rick and Morty".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Antingen hatar du den eller så älskar du den. Serien "Rick and Morty" har tagit världen med storm. Vissa älskar den medan andra inte riktigt fattar grejen. 

Den ganska grova tecknade serien följer morfar Rick och barnbarnet Morty på äventyr i rymd och tid. En alkoholiserad morfar med en hel del känslomässiga svårigheter och ett nervöst pubertalt barnbarn. Underligt men mest otroligt roligt!

2013 släpptes första avsnittet och sen dess har tre säsonger släppts. Den senaste hade säsongsavslutning i oktober 2017 och fansen har varit oroliga. Kommer det en till säsong? 

Under torsdagen gick en av seriens skapare Justin Rolland ut på Twitter och bekräftade vad många ändå anat. Det blir minst en säsong till, skriver Independent.

Det blir 70 fler avsnitt av Rick and Morty. Bildkälla: Twitter

"Mer Rick and Morty kommer. Se fram emot alla tweets om vart det är. #Deritardet", skriver han på Twitter. 

Tidigare säsonger har bestått av nio avsnitt per säsong. Om det stämmer som Justin Roiland säger så kan vi se fram emot en hel del flera säsonger!

Mycket har tidigare indikerat på att det tar TID innan säsonger sänds. Något flera har klagat på. Bland annat manusförfattaren Ryan Ridley har kritiserat regin. 

– De tar verkligen sin tid. Jag förstod inte varför alla – alla parter, Dan, Justin, och Adult Swim, inte bara får ihop allt och ser till att serien görs snabbt. Jag fattar det inte. Det är inte logiskt för mig, har han tidigare sagt i en intervju med Hypebeast.

Han berättar att han tror att den fjärde säsongen kommer 2019... sent 2019. Men nu vet vi att vi i alla fall har något att se fram emot!

TV: 7 grymma serier på Netflix – som du säkert missat

Läs också om när fans köade i timmar för att få tag på McDonalds szechuan-sås (De som vet de vet)

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Ser du fram emot avsnitten?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela