Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim och Jonna Lundell efter jobbiga upptäckten: "Inte igen"

Nöje | 17/05/2018 14:32

Joakim och Jonna Lundell ska egentligen njuta av den lyckligaste tiden i livet. Men istället har det gjort ännu en jobbig upptäkt. I huset som de kämpat månader med att få klart har de just fått reda på att poolen när som helst kan rasa samman.

Joakim och Jonna Lundell går i väntans tider och i oktober beräknas parets förstfödde son komma. Utöver knodd på gång så är paret i full gång med att renovera sin nyinköpta lyxilla. 

Utropspriset på lyxhuset var 9,3 miljoner kronor. Joakim har tidigare avslöjat att de fick huset till ett något lägre pris – nämligen 8,7 miljoner kronor.

Men trots det hutlösa priset så höll inte huset riktigt vad som utlovades av blotta åsynen. Efter att paret bott någon vecka i huset upptäckte de bland annat vattenläckor och svartmögel – som klassas som hälsofarligt. Husets kamin saknar även isolering, vilket gör att värmen går rakt upp i taket. 

"Enligt vår sotare är det ett under att huset inte har börjat brinna", berättar Youtubeparet i en av sina videos.

Nu har paret fått hjälp med att totalrenovera och renoveringen är fortfarande igång. 

Paret har kunnat pusta ut en stund, men det gick inte lång tid förrän nästa olycka var framme. 

Huset är hela 523 kvadratmeter och det är totalt 13 rum, flera badrum, swimmingpool och en rejäl inhängnad. Bildkälla: Instagram
Jocke och Jonna beräknas få sin lille knodd i oktober. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

I och med sommarens intåg och värmen som börjat komma in över landet tog paret initiativet att ta hem en poolkille som skulle sätta igång deras swimmingpool. Då gjorde de ännu en ledsam upptäkt. Det visar sig nämligen att hela poolen är nära att rasa samman. 

"Det visade sig att poolen är trasig och att det bara är en tidsfråga innan hela poolväggen ramlar in och då forsas allt vatten in till grannen. Jag är så jävla trött på detta nu att det ständigt ska komma massor med sånna problem när det står klart och tydligt att allt fungerar och att det inte är fel på någonting. Fy fan vad detta tar på ens psyke alltså", skriver Jonna och fortsätter: 

"Det är alltså bara så att gräva upp poolen och göra om den helt enkelt men det har vi inte riktigt tid med just nu så det får väl hända i något annat århundrade. Usch vad tråkigt det är när saker inte går som dom ska eller blir som man tänkt. Men men det väl bara att bita ihop och försöka lösa det helt enkelt", avslutar hon. 

Vi hoppas allt att löser sig för paret. 

Utöver husrenovering och kommande knodd har det varit en hel del ståhej kring årets Guldtuben, som Joakim fullständigt rasat på. I direktsändning kallade han bland annat Guldtubens grundare för pajas.

Ben Mitkus och Joakim Lundell i Breaking News. Bildkälla: Kanal 5

Mer om det kan du läsa här.