Onsdag 22 Sep
Stockholm

Kommer det att bli en tredje säsong av "13 Reasons Why"?

Blir det en tredje säsong av 13 reasons why?
Idag kom andra säsongen av 13 reasons why, men kommer det bli ytterligare en säsong?. Foto: Netflix

När första säsongen av "13 Reasons Why" hade premiär blev det snabbt en succé och nu är andra säsongen av tv-serien här. Men kommer det att bli en tredje säsong?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Idag kom äntligen den andra säsongen av "13 Reasons Why" och som vi har längtat. Men kommer det att bli en säsong tre av succéserien? 

Enligt sajten Cosmopolitan har det spekulerats lite om huruvida det blir en tredje säsong eller inte. Här är vad man vet än så länge.

1. Skolan 

I april 2018 skrev Sonoma West Times & News att West Sonoma County Union High School distriktsstyrelse godkände ett tredje licensavtal med Paramount Pictures tidigare den månaden.

Analys High School användes också förra oktober när bränderna i Sonoma County tvingade lokalbefolkningen att evakuera från sina hem. Det resulterade även i att produktionen av den andra säsongen av 13 reasons why blev försenad.

2. Skulle kunna börja filma redan i juni 

Samma tidning har även rapporterat att om det skulle bli en tredje säsong så skulle produktionspersonalen vara på Analy High från mitten av juni till mitten av december. Paramount Pictures ska ha gått med på att betala 66 000 dollar för 30 filmdagar under den perioden, skriver Cosmopolitan. 

3. Brian Yorkey menar att det "finns mer att berätta"

Skaparen Yorkey sa så här i en intervju med The Hollywood Reporter i maj 2018: 

 – Jag tror att det alltid finns mer att berätta i en historia men jag tror också att det beror på vad vad åskådarna tycker. Om de tycker att det är värt att fortsätta berätta historien eller inte.

4. Men det är upp till honom  

Enligt Amy Powell på Paramounts Pictures så är det till slut upp till Yorkey om det blir fler säsonger. Det sa hon till Hollywood Reporter i januari 2018, skriver Cosmopolitan

 – Vi kommer att pressa honom att skapa fler säsonger om han inte känner att det finns där, men han har redan börjat tänka på vad säsong tre skulle kunna vara. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om 13 saker du behöver veta om andra säsongen av "13 Reasons Why". Här kan du läsa mer om det. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Vill du ha en tredje säsong?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela