Meghan Markle gav alla kvinnliga gäster tofflor ifall de skulle få ont i fötterna under bröllopet.
Meghan Markle - Foto: TT

Meghan Markles hyllas – för omtänksamma presenten till gästerna

Under lördagen gifte sig den brittiska prins Harry med kärleken Meghan Markle. Och han gjorde ett bra val! Den omtänksamma gåvan Meghan gav till sina gäster under bröllopet är ännu ett bevis på det!


Sedan 2016 har den brittiska prinsen Harry och skådespelaren och nu prinsessan Meghan Markle dejtat. I november gick han ner på ett knä och under lördagen gick hon ner för altargången för att bli hans fru.

På sig bar hon en klänning gjord av ingen mindre än Clare Waight Keller på Givenchy som räknas vara värd FLERA miljoner kronor. Se de bästa bilderna på klänningen, tårtan och gästerna här.

Det var ett vackert bröllop och över 800 gäster kom till firandet av deras kärlek. Bland annat kända namn som George Clooney, Victoria och David Beckham och Oprah Winfrey

Och det verkar som alla hade det väldigt trevligt! På Instagram skrev Victoria Beckham om bröllopet. 

"Grattis, vilken underbar dag. Så stolt över att vara brittisk. Tack så mycket för att du bjöd med mig och David. Vi är så ärade och glada för er skull."

Victoria och David Beckham. Bildkälla: TT

Oprah Winfrey var en av gästerna på Meghan och prins Harrys bröllop. Bildkälla: TT

Även om det var kanske årtiondets event och endast de allra största namnen var inbjudna så verkar festligheterna ändå har varit bekväma och avslappnat för gästerna, skriver bland annat Expressen om. 

Speciellt efter att Meghan nu hyllats världen över för sin mycket omtänksamma present. Du kanske känner igen känslan av att gå i högklackat en hel kväll? Eller kan föreställa dig?

De flesta kvinnliga gäster bar klackar på bröllopet. Så Meghan bestämde sig för att ge alla kvinnliga gäster ett par tofflor. Ifall de skulle få ont i fötterna!

De visar bland annat den amerikanska skådespelaren Troian Bellisario upp på sin Instagram-story. 

"Hur underbart är inte det här. De här skorna tog jag nyss av mig. De har ordnat med tofflor", sa hon i sin story. 

Gästerna kunde vila fötterna ett tag och sätta på sig tofflor. Bildkälla: TT

Tofflorna. Bildkälla: Instagram

Vi bara måste hålla med om det är en riktigt omtänksam gåva och gest av det nyblivna makarna. Tänk vad skönt att bara få vara – även om det är ett kungligt bröllop.

TV: Se Meghan Markles raderade Instagrambilder

Läs också om hur prins Harry och Meghan Markle är släkt

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
Var det en omtänksam present?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Därför känner du igen Mello-aktuella Annika Wickihalder

Det gjorde Lucas när han tvingades lämna Sveriges mästerkock 2024

1 timme sedan
Till många tittares stora besvikelse var det Lucas Eriksson, 25, som fick lämna Sveriges mästerkock 2024 under onsdagen. Men vad gjorde han egentligen efter elimineringen?

Därför stoppas Mästarnas mästare 2024 i helgen

1 timme sedan
Mästarnas mästare 2024 är i full gång på SVT och det har bjudits på en hel rad rafflande tävlingar hittills. Men på söndag blir det inget program.

Tommy Myllymäki saknades i Sveriges mästerkock – det hade hänt

1 timme sedan
Det var under onsdagen avsnitt av Sveriges mästerkock som tittarna undrade var Tommy Myllymäki höll hus. Nu har kanalen svarat vad som hade hänt.

Det jobbar Filippa Toremos pojkvän Kit Gabriel med – egentligen

2 timmar sedan
I SVT Edits dokumentär Gravid utan att veta fick tittarna följa Filippa Toremos gravidresa. Nu får vi även bekanta oss med "baby daddyn" Kit Gabriel, som ger sin version av det hela i SVT:s uppföljning Pappa utan att veta.

Konstråd straffar inte politisk konst

2 timmar sedan
Brittiska konståret – Arts Council England – som beviljar statligt kulturstöd, kommer inte att straffa organisationer som jobbar med konstnärer eller artister som gör politiska ställningstaganden. Det står klart i de nya riktlinjer som rådet publicerat, skriver The Guardian.