Under lördagen gifte sig Meghan Markle och prins Harry – här är de bästa bilderna.
Meghan Markle Prins Harry - Foto: TT

Här är de bästa bilderna från prins Harry och Meghan Markles bröllop

Under lördagen gifte sig den brittiska kungligheten prins Harry med kärleken och nu frun Meghan Markle. Se de bästa bilderna från det extravaganta bröllopet.


Under lördagen gick Meghan Markle ned för altargången för att gifta sig med kärleken i sitt liv – prins Harry i Storbritannien. På många vis var det som vilket bröllop som helst. Harry tog emot henne vid altaret och de sa ja till varandra. 

Men på många vis var det VERKLIGEN inte det. Över 800 gäster kom på bröllopet och det var inte vilka som helst. Oprah Winfrey, David och Victoria Beckham och George Clooney är bara en del av de kända namn som kom för att fira kärleksparet. 

George Clooney var en av gästerna på det kungliga bröllopet. Bildkälla: TT

Och klänningen som Meghan till slut valde var designad av ingen mindre än Clare Waight Keller på Givenchy. Enligt experter ska klänningen vara värd flera miljoner, skriver Expressen

På släpet fanns en blomma broderat i spets och vitt för vardera land, 53 länder, som hör till Storbritannien. På huvudet bar Meghan ett diadem hon fått låna av drottning Elisabeth. 

Meghan Markles klänning tros vara värd MILJONER. Bildkälla: TT
Prins Harry och Meghan Markle. Bildkälla: TT

Såklart hade de nyblivna makarna också en bröllopstårta. De valde Claire Ptak att designa tårtan. Tårtan var vit och enkel men verkar varit mycket god. Och dessutom helt ekologisk.

“Paret har bett om att få en bröllopstårta med smakerna citron och fläder som ger en vårlik smak. Tårtan ska vara täckt med smörkräm och färska blommor”, skrev hovet i mars när tårtan fortfarande planerades. 

Tårtan var dekorerad med färska blommor. Bildkälla:TT

Förutom de kända gästerna, den dyra klänningen och den fina tårtan så var det också ett hav av människor som samlades utanför kyrkan St. George's Chapel och längst den väg paret åkte i vagn på. Tusentals människor samlades för att fira kärleken.

Tusentals människor samlades för att fira kärleken. Bildkälla: TT

Och det var inte bara de som samlades för att se paret som följde bröllopet. Både i Storbritannien och ja, exempelvis Sverige, satt personer bänkade framför TV. Gjorde du inte det? Missa inte de bästa bilderna från det kungliga bröllop.

– Se fler bilder i spelaren ovan –

TV: Se Meghan Markles raderade Instagrambilder

Läs också om hur prins Harry och Meghan Markle är släkt

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittade du på bröllop?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.