Stockholm

Här är de bästa bilderna från prins Harry och Meghan Markles bröllop

Under lördagen gifte sig Meghan Markle och prins Harry – här är de bästa bilderna.
Meghan Markle Prins Harry. Foto: TT

Under lördagen gifte sig den brittiska kungligheten prins Harry med kärleken och nu frun Meghan Markle. Se de bästa bilderna från det extravaganta bröllopet.


Läs mer

Under lördagen gick Meghan Markle ned för altargången för att gifta sig med kärleken i sitt liv – prins Harry i Storbritannien. På många vis var det som vilket bröllop som helst. Harry tog emot henne vid altaret och de sa ja till varandra. 

Men på många vis var det VERKLIGEN inte det. Över 800 gäster kom på bröllopet och det var inte vilka som helst. Oprah Winfrey, David och Victoria Beckham och George Clooney är bara en del av de kända namn som kom för att fira kärleksparet. 

George Clooney var en av gästerna på det kungliga bröllopet. Bildkälla: TT

Och klänningen som Meghan till slut valde var designad av ingen mindre än Clare Waight Keller på Givenchy. Enligt experter ska klänningen vara värd flera miljoner, skriver Expressen

På släpet fanns en blomma broderat i spets och vitt för vardera land, 53 länder, som hör till Storbritannien. På huvudet bar Meghan ett diadem hon fått låna av drottning Elisabeth. 

Meghan Markles klänning tros vara värd MILJONER. Bildkälla: TT
Prins Harry och Meghan Markle. Bildkälla: TT

Såklart hade de nyblivna makarna också en bröllopstårta. De valde Claire Ptak att designa tårtan. Tårtan var vit och enkel men verkar varit mycket god. Och dessutom helt ekologisk.

“Paret har bett om att få en bröllopstårta med smakerna citron och fläder som ger en vårlik smak. Tårtan ska vara täckt med smörkräm och färska blommor”, skrev hovet i mars när tårtan fortfarande planerades. 

Tårtan var dekorerad med färska blommor. Bildkälla:TT

Förutom de kända gästerna, den dyra klänningen och den fina tårtan så var det också ett hav av människor som samlades utanför kyrkan St. George's Chapel och längst den väg paret åkte i vagn på. Tusentals människor samlades för att fira kärleken.

Tusentals människor samlades för att fira kärleken. Bildkälla: TT

Och det var inte bara de som samlades för att se paret som följde bröllopet. Både i Storbritannien och ja, exempelvis Sverige, satt personer bänkade framför TV. Gjorde du inte det? Missa inte de bästa bilderna från det kungliga bröllop.

– Se fler bilder i spelaren ovan –

TV: Se Meghan Markles raderade Instagrambilder

Läs också om hur prins Harry och Meghan Markle är släkt

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tittade du på bröllop?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.