Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso svarar på hatet efter Gröna Lund

Nöje | 07/06/2018 17:01

I tisdags besökte familjen Wahlgren Gröna Lund, där de fick hela nöjesparken för sig själva. Men många fans var halvnöjda...

I tisdags skrev Bianca Ingrosso ett inlägg på sin blogg om sin dag som med resten av familjen WahlgrenGröna Lund. Gröna Lund hade under den tiden bara öppet för Wahlgrenarna och deras tv-team för Wahlgrens värld. Det uppskattades inte av fansen.

Vissa anser att Bianca och resten av Wahlgrenarna aldrig haft "riktiga jobb", utan att de lever livet på räkmackor medan de finns människor som lever på existensminimum och som inte har råd att gå på nöjesparker med sina barn.

Biancas följare reagerade mycket starkt på hennes Gröna Lund-vistelse. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Bianca: "Det handlar om avundsjuka och bitterhet."

En av läsarna kommenterar ilsket: ”Vilken annan familj vill göra en allmän show av sitt liv i FYRA säsonger?! Och glatt gå gratis och ensamma på grönan trots alla ekonomiska möjligheter i världen? Bara att kalla det jobb när man blir filmad medan man pratar sex och går på restauranger visar hur världsfrånvänt allting är.”

Bianca besvarar de flesta kommentarerna med en irriterand ton:

"Bara för att man har det bättre ställt än andra betyder det inte att man ska behöva trycka ner andra som strävar mot sina drömmar." 

"Jag utnyttjade kanske inte riktigt det till max eftersom att jag inte åkte några karuseller haha! Men jag njöt och hade roligt hela dagen"

"Sluta gärna läsa min blogg om du bara ska sprida hat. Tack"

Enligt Bianca så handlar kommentarerna om avundsjuka och bitterhet. 

Kommentar på Bianca Ingrossos blogg
En av kommentarerna på Biancas blogg Bildkälla: Faksimil Biancaingrosso.se

Läs inlägget här.