Det här fick Nicci Hernestig i studentpresent av Ben Mitkus

- 13/06/2018, 16:42

Förra veckan var det dags för Nicci Hernestig att ta studenten, samma dag fyllde hon även år. Dagen i ära fick hon därför en finfin present av pojkvännen Ben Mitkus.

Förra veckan vankades det studentvecka för många. En som tog studenten var bland andra Youtubestjärnan Linn Ahlborg, 18, och under veckan lät hon sina följare följa med på festligheterna hon och vännen Agnes Sågström var iväg på. 

Här skålar klasskamraterna i champagne under champagnefrukosten som gick av stapeln klockan 06.00. Bildkälla: Youtube

En annan Youtubeprofil som också tog studenten var Nicci Hernerstig, som även hon vloggade under den stora dagen. Nicci såg ut att ha en fantastisk dag med flak, studentskiva och champagnefrukost. På kvällen efter festligheterna valde även pojkvännen Ben Mitkus att överraska henne med en liten present som avrundning på veckan – och det blev ingen dålig present.

– Alla andra gav sina presenter förut, men jag har avvaktat lite för att jag ville ge presenten nu istället, säger Ben i videon. 

Nicci laddade upp med kompis, bubbel och lite mat innan den stora dagen. Bildkälla: Youtube
På kvällen överraskades hon av sin käresta – Youtubestjärnan Ben Mitkus. Bildkälla: Youtube
Vad låg då i paketet? Jo en Macbook Air som Nicci länge önskat sig. Bildkälla: Youtube

Så vad blev det då? Jo, ben hade nämligen köpt en Macbook Air till Nicci, vars pris ligger på mellan 11 000 - 20 000 kronor beroende på vilken du köper.