Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pernilla Wahlgren om kärleken: "Orkar inte svara alla killar"

Nöje | 14/06/2018 12:37

Pernilla Wahlgren är en av de artister som kommer att uppträda i sommar på Allsång på Skansen. Nyheter24 pratade med henne om Wahlgrens värld, barnen och hur det går med kärleken.

Pernilla Wahlgren, 50, har två skilsmässor i bagaget. Hon har barnen Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso från äktenskapet med Emilio Ingrosso.

Pernilla skilde sig från sin yngsta sons pappa, Joachim Lennholm, år 2008. Pernilla och Joachim var tillsammans i sex år och fick sonen Theo 2007, paret skildes när Theo var ett år gammal och hon har tidigare berättat att det blev infekterat. 

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren är en av de artisterna som ska uppträda på Allsång på Skansen i år. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Nu tio år senare från separationen från Pernillas förhållande tycker Bianca att det är dags för henne att börja dejta igen. Men hur går det för Pernilla och hennes kärleksliv?

Nyheter24 träffade Pernilla för att prata om Wahlgrens värld, barnen och hur det går med kärleken.

– Alltså jag bryr ju mig verkligen inte om kärleken. Tråkigt men sant, sa Pernilla till Nyheter24.

Hon berättade att hon mår så himla bra nu, att hon lever ett gott liv med sina vänner och barn.

– Det finns säkert bra killar där ute som jag missat för att jag inte orkar svara när de hör av sig. Men nej, jag orkar verkligen inte svara någon kille.

Pernilla berättade också att hon precis har köpt ett hus i Marbella, där kommer hon att spendera mycket tid med vänner och familj.

– Vet inte riktigt när jag skulle ha tid för att träffa en kille just nu. Händer det så händer det och då är det ju jättehärligt, men jag lägger absolut ingen tid på det.

Kärlekslivet blomstrar för resten av familjen Wahlgren Ingrosso, bland annat för Bianca.

Bianca Ingrosso
Bianca och Philippe Cohen har flyttat ihop. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Bianca och Philippe Cohen har flyttat ihop i Biancas lägenhet i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. Som för de flesta par kantas sambolivet av en del småtjafs om städning och tvätt, och annorlunda är det inte för kändisparet. 

– Vi har ju aldrig bott ihop innan så jag visste inte att man bråkade om sånt här, sa Bianca till Nyheter24 under Guldtuben.

Men det fanns ett problem som blev extra stort när Philippe flyttade in, och det handlar om platsbrist. Det kan du läsa mer om här.

Se hela intervjun med Pernilla Wahlgren i klippet ovan.

Kollar du på Wahlgrens värld?