Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kylie Jenner har en privatdetektiv – som ska förfölja Travis Scott

- 14/06/2018, 13:44

Kylie Jenner är galen av svartsjuka – och livrädd för att hennes pojkvän Travis Scott ska vara otrogen mot henne. Nu när Travis ska ut på turné så har Kylie anlitat en privatdetektiv – som ska hålla koll på Travis varje steg.

I februari 2018 födde Kylie Jenner, 20, dottern Stormi Webster som hon har tillsammans med pojkvännen Travis Scott, 26. 

Med miljarder på kontot, en frisk dotter och en härlig pojkvän så borde allt vara frid och fröjd i Kylies hem i Calabasas, Los Angeles.

Men skenet bedrar.

Travis Scott, som är rapstjärna, ska snart bege sig ut på en turné och kommer göra nedslag i bland annat Spanien, Frankrike, Irland, England, Belgien och många andra länder. 

Och det har fått Kylie att bli galen av svartsjuka och misstänksamhet.

Ja, det har gått så långt att Kylie nu har anlitat en privatdetektiv för att förfölja och hålla ett ständigt öga på Travis.

Kylie Jenner har blivit galen av svartsjuka.
Kylie Jenner har blivit galen av svartsjuka. Bildkälla: Charles Sykes/AP/TT Bild

– Hon är inte 100 % säker på att han skulle vara trogen mot henne om han fick chansen att bedra henne, säger en källa till Radaronline.

Kylie är djupt oroad att Travis ska göra precis som Khloe Kardashians pojkvän Tristan Thompson det vill säga bedra henne så fort tillfälle ges.

– Hon håller på att tappa det eftersom han kommer vara ute och turnera och hon inte kommer kunna hålla koll på honom, säger källan vidare.

Att följa efter någon som reser jorden runt och dessutom har ett eget säkerhetsteam är ingen enkel uppgift. Och inte billig heller. 

Privatdetektiven, som är anställd på heltid, får hundratusentals kronor av Kylie. Allt för att veta precis vad Travis gör, vilka han pratar, vem han träffar och var han är.

Kylie Jenner och Travis Scott.
Kylie Jenner tror att Travis Scott kommer att vara otrogen mot henne. Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT Bild

Men det är inte bara när Travis är ute på vägarna och turnerar som Kylie är svartsjuk.

– Även när Travis är hemma så kan hon inte låta bli att kolla hans telefon och se vem som har ringt honom. Hon läser även hans mejl, säger källan till Radaronline. 

Det här är inte första gången som Kylie visar upp sin svartsjuka sida. 

När hon var tillsammans med rapstjärnan Tyga så tvingade hon honom att ställa in en turné i Brasilien. Detta eftersom hon var orolig att han skulle vara otrogen mot henne med hans "kurviga fans".