Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg utkastad från Summerburst: "Var för full"

- 25/06/2018, 13:24 -

Det blev en vild kväll för Linn Ahlborg under Summerburst. Så pass vild att det hela slutade med att hon blev utkastad.

Youtubestjärnan Linn Ahlborg fyllde 18 förra året vilket var mycket efterlängtat. Linn har sedan födelsedagen i september synts flitigt ute på krogar och restauranger tillsammans med sina vänner. 

För ett par veckor sedan vankades det även student för Linn vilket resulterade i en vecka med enormt mycket festligheter, roliga baler och temapartyn.I  slutet av veckan vankades det student vilket hon förevigade i en vlogg där fansen fick följa med henne under sista dag med klassen. Utöver det roliga flaket, den känslosamma avslutningen, och den härliga champagnefrukosten så fick följarna även se klipp från Linns studentskiva. 

Här firas det! Bildkälla: Youtube
Linn Ahlborg
Linn tog studenten för två veckor sedan. Bildkälla: Youtube

Efter studenten kan man tänka sig att Linn och hennes vänner skulle vara lite småsugna på en lång tids vila, men man är ju bara ung en gång osv...

Den stora housefestivalen Summerburst gick förra helgen av stapeln i Stockholm och bloggare, influencers och Youtubestjärnor samlades för att parta loss tillsammans. Linn var där tillsammans med sina vänner, och tydligen blev det hela väldigt blött. 

"Tror jag blev utslängd"

I en Q&A svarar nu Linn på ett gäng frågor som hon fått på sin Instagram. En av de frågorna lyder: berätta om din bästa "drunk story". Linn berättar då om sina upplevelser från Summerburst. 

– Det kan nog varit nu senast på Summerburst. Alltså jag blev så jävla full. Jag tror på riktigt att jag blev utslängd. Det kanske inte var så kul men..., skrattar hon. 

Linn berättar även om hur det egentligen ligger till med flirten med Felix Sandman. 

– Vi har ingen kontakt idag, vi hade väl kontakt i sisådär 25 minuter efter att han skrivit till mig på Instagram.  Han skickade några bilder och frågade om jag kunde lägga upp att man kunde rösta på honom i Melodifestivalen. Så skrev jag typ att han var fin på bilderna. Sen ställde han upp på en massa intervjuer där han berättade vad jag skrivit till honom och jag låter ju så himla töntig, men nej vi har ingen relation idag, avslutar hon. 

"Han bajsade på golvet"

Linn har även haft vilda fester hemma i familjens lyxiga hus i Gävle, och på hennes födelsedagsfest skedde en mycket märklig incident. Linn hade laddat upp huset med massvis med cider, öl, drinkar och så vidare. Och som vi alla vet så är ju gratis gott.

Det hela såg ut att bli en lyckad fest, och enligt Linn var det en av de roligaste kvällarna hon haft. Men den slutade kanske inte helt som hon tänkt sig. 

Hon upptäckte i slutet av kvällen att en gäst blivit så full att han bajsat på golvet.

– Jag vet inte om jag kan berätta detta utan att bannas från Facebook. Men ja, en kille blev så full att han bajsat på golvet. Det låg bajs överallt. Så jag kunde inte vara kvar här utan fick ta in på hotell. Ja nu vet ni det i alla fall, berättar Linn. 

Mer: 

Hon pekas ut som Linn Ahlborgs dubbelgångare.

Har du blivit utslängd från krogen?