Zara Larsson har hamnat i blåsväder.
Zara Larsson misstänktes först ha tagit en springnota. Men tydligen så var det glömska som låg bakom incidenten. - Foto: Instagram.com/mayambogrosen/ Zara Larsson Instagram

Zara Larsson såg ut att ta springnota: "Hade glömt sitt kort"

Det var inför Beyoncé-konserten på Friends Arena som Zara Larsson hamnade i en argumentation med en taxichaufför. Det som såg ut att vara en springnota påstås nu egentligen ha handlat om att Zara helt enkelt glömt sitt betalkort.


Det är Bloggbevakning som fått nys på en Instagramvideo där Zara Larsson hamnat i en het ordväxling utanför Beyonces och Jay Z:s konsert på Friends Arena i förrgår.

Enligt bloggbevakning hävdade människorna på plats att det rörde sig om en obetald taxiresa som Zara sedan sprang ifrån när hon upptäckte att hon blev filmad.

Men Zaras management har svarat att det hela var ett missförstånd som grundades i att Zara glömt sitt bankomatkort och därför fick ringa sin mamma som befann sig inne på arenan.

Zara Larsson hamnade i en ordväxling med en taxichaufför. Bildkälla:Instagram.com/mayambogrosen
Zara struttar snabbt iväg för att hinna i tid till konserten. Bildkälla: Instagram.com/mayambogrosen

”Zara var sen till konserten, hon hittar inte sitt kort när hon ska betala och ringer därför sin mamma som redan var inne i arenan för att komma ut och betala, vilket Zaras mamma också gör. Så fort det löser sig springer Zara in för att inte missa mer av konserten då Beyonce är hennes största idol", svarar de på TEN. 

We know the feeling!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Zara Larsson skulle dra en springnota?
Tack för din röst!