Erkänner Drake att han har en hemlig son på nya albumet Scorpion?

Det har länge ryktats om att Drake har barn med den franska Sophie Brussaux. Låten "Emotionless" på det nya albumet, som släpptes under fredagen, kan bekräfta att det är sant.


Under fredagen släppt Drake sitt femte album "Scorpion". Bland de 25 låtarna på albumet känner vi igen singlarna "God's Plan" och "Nice For What".

Även om hajpen inför albumet har varit extremt stor (speciellt för hans fans, som är många) så är det inte det albumet kanske blivit mest uppmärksammad för... En låt på skivan har fått många att höja på ögonbrynen – av helt andra anledningar. 

Det har sedan 2017 ryktats om att Drake väntade barn med franska Sophie Brussaux. I maj förra året, enligt källan TMZ, läckte en sms-konversation mellan dem. 

Sms:en som utväxlades mellan Drake och Sophie ska enligt Tmz lyda såhär:

Drake: Jag vill att du gör en abort.

Sophie: Jag kan inte döda min bebis bara för att du ska unna dig, ledsen.

Drake: Unna mig? Fuck you.

Sophie: Vad?

Drake: Du vet vad du gör, du tror att du att du ska få pengar.

Här kan du läsa mer om när ryktet startades

Och nu kan ryktet vara bekräftat, skriver People music.

Låten "Emotionless" på Drakes nya album "Scorpion" får folk att höja på ögonbrynen. Bildkälla: Drake Instagram

Det är låten "Emotionless" som blivit kanske mest uppmärksammad på nya skivan och handlar om Drake och, hör och häpna, hans son! 

"Jag gömde inte mitt barn för världen, jag gömde världen för mitt barn", säger han bland annat i låten.

Han förklarar också, om det han säger i låten är sanning, att Sophie inte är kärleken i hans liv och att de bara träffades ett par gånger. 

"Hon är inte min älskare som Billie Jean men barnet är mitt. Sandi brukade berätta för mig att allt som behövs är en gång, och allt det tog var en gång. Vi träffades bara två gånger, två gånger", rappar han också och nämner sin mamma Sandi.

Vem är Sophie Brussaux?

28-åriga Sophie Brussaux föddes i Frankrike men bor nu i New York. Tidigade jobbade hon som porrstjärna under namnet Rosee Divine. Nu jobbar hon som konstnär och målar vackra tavlor. 

Känner du igen henne? Det kan vara för att hon varit med i dokusåpan "Real mistresses of Atlanta" 2012. Men det är inte förrän ryktena om att hon fött Drakes barn som hennes namn verkligen synts i media, skriver Complex.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Drake köpte ett halsband till Jennifer Lopez för nära en miljon kronor och om att Drake ska vara riktigt otrevlig – i verkligheten

TV: Stjärnornas spelkväll – Drake, Ninja och Travis Scott slog nytt rekord

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du lyssnat på albumet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

1 timme sedan

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

2 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

2 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

2 timmar sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.