Molly Sandén Elle
Molly Sandén släppte nyss sitt tredje album och ska på Sverigeturné. - Foto: Jessica Gow/TT

Molly Sandén om tuffa tiden med Danny Saucedo

I tisdags presenterades artisterna som ska uppträda i sommar på Allsång på Skansen. Molly Sandén var en av dem. Nyheter24 pratade med henne om den nya plattan "Större", kärleken och sociala medier.


Molly Sandén har precis släppt sitt nya album "Större". Nyheter24 träffade Molly för att prata om albumet, sociala medier och kärleken.

Hon raderade tidigare i år alla sina bilder på Instagram. Fansen undrade vad som pågick och Molly kom senare tillbaka med nya bilder och även ny musik. 

Molly berättar för Nyheter24 att hon tappat många följare på Instagram sedan hon raderade allt, men att fler också gillar att hon nu visar upp en mer avskalad bild av sig själv. 

Danny Saucedo och Molly Sandén förlovade sig 2016. Bildkälla: DannySaucedo/Instagram

Hon berättar att hon vill vara privat när det gäller sitt kärleksliv med Danny Saucedo

– I vissa perioder har jag känt att det har varit väldigt irriterande och tufft att bli ihopblandad med Danny. Eftersom han är artist och jag är artist så fattar jag att det är intressant att följa oss, men jag vill vara tillräckligt intressant själv. 

Molly berättar att hon behövde backa tio steg för att hitta sig själv. 

– Jag vill inte alltid vara förknippad med honom med allt jag gör, utan stå på egna ben.

Molly Sandén släppte precis sitt tredje album Större. Bildkälla: M0llys/Instagram

Molly föddes 3 juli 1992 i Stockholm och är uppväxt i Huddinge.

Tillsammans med sambon och artisten Danny Saucedo bodde hon i Los Angeles i två år, men bor sedan ett år tillbaka i Stockholm på Söder.

Mollys karriär började redan när hon som 14-åring kom trea i Eurovision Junior Song Contest år 2006 med låten "Det finaste man kan få". Hon har efter det varit med i Melodifestivalen två gånger – år 2009 och 2016.

Molly har släppt tre album och hon har även röstskådespelat, bland annat som rösten till Gabriella Montez i High School Musical 2 och High School Musical 3.

2014 släppte Molly låten och videon "Freak" som handlar om kampen mot dåligt självförtroende, utseendefixering och kroppsideal. 

Molly har alltid tagit ställning mot kroppsideal.

I samband med att hon deltog i Let's Dance 2010 skrev hon bland annat:

"Jag hatar alla dumma kroppsideal som sätter en sån enorm press på framförallt unga tjejer och killar."

Se intervjun i klippet ovan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hört hennes nya album?
Tack för din röst!