Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är videon som visar varför de svenska fotbollsfruarna är skönast i Ryssland

- 04/07/2018, 14:01 -

Victor Lindelöfs fru Maja Nilsson Lindelöf valde att filma det vilda firandet efter Sveriges vinst igår – och ja, det blev lika vilt som det bara kan bli i ett Camp Sweden i Ryssland.

De lever ett liv som många knappt vågar drömma om – resor världen över, shopping i lyxbutiker, snabba bilar – och en hel del hejande på läktaren. Vilket det minst sagt blev under gårdagens match mot Schweiz.

Många av spelarfruarna, som Marcus Bergs fru Josefine Ringblom Berg, ser vi i TV4:s framgångsrika "Playmakers". Och få kan ha missat att Victor Nilsson Lindelöfs fru Maja Nilsson Lindelöf och John Guidettis fru Sanna Dahlström driver den stora podcasten "Livet på läktaren" tillsammans. 

Och för er som inte lyssnat på Sanna och Majas podd så kan vi informera er om att tjejerna är dösköna och många gånger är det svårt att lyssna på deras podd utan att brista ut i skratt ett X antal gånger. 

Men det är inte bara i poddform som brudarna bjuder på sig själva, utan även IRL. 

Maja och Sanna festar för Camp Sweden.
Victor Nilsson Lindelöfs fru Maja Nilsson Lindelöf och John Guidettis fru Sanna Dahlström driver den stora podcasten "Livet på läktaren" tillsammans. Bildkälla: Maja Nilsson Lindelöf Instagram.
Maja ville ha nummer 3 på kinden då Victor har det på tröjan.
"Fyll i nummer 3, det är Victors nummer. Men fyll i då", säger Maja till sin vän. Bildkälla: Maja Nilsson Lindelöf Instagram
Sanna kör på!
"STÅ UPP FÖR GUL OCH BLÅ, STÅ UPP FÖR GUL OCH BLÅ!!", sjunger Sanna Dahlström i kör med de andra svenska supportrarna. Bildkälla: Sanna Dahlström Instagram

Efter gårdagens vinst bestämde sig Sanna och Maja för att gå ut och fira ordentligt, vilket landade i ett ölbord med sång, dans, öl, vodka, och ansiktsmålningar i "Camp Sweden" borta i Ryssland. 

Hur det hela såg ut? Det ser du i Maja Nilssons video ovan. 

Och en sak är säker – vi hade velat vara där. 

Mer: Här är de svenska spelarfruarna att ha koll på

Är du nervös inför lördagens match?