Maja Nilsson Linderlöf och Sanna Dahlström
Victor Nilsson Lindelöfs fru Maja Nilsson Lindelöf och John Guidettis fru Sanna Dahlström driver den stora podcasten "Livet på läktaren" tillsammans. - Foto: Maja Nilsson Instagram

Här är videon som visar varför de svenska fotbollsfruarna är skönast i Ryssland

Victor Lindelöfs fru Maja Nilsson Lindelöf valde att filma det vilda firandet efter Sveriges vinst igår – och ja, det blev lika vilt som det bara kan bli i ett Camp Sweden i Ryssland.


De lever ett liv som många knappt vågar drömma om – resor världen över, shopping i lyxbutiker, snabba bilar – och en hel del hejande på läktaren. Vilket det minst sagt blev under gårdagens match mot Schweiz.

Många av spelarfruarna, som Marcus Bergs fru Josefine Ringblom Berg, ser vi i TV4:s framgångsrika "Playmakers". Och få kan ha missat att Victor Nilsson Lindelöfs fru Maja Nilsson Lindelöf och John Guidettis fru Sanna Dahlström driver den stora podcasten "Livet på läktaren" tillsammans. 

Och för er som inte lyssnat på Sanna och Majas podd så kan vi informera er om att tjejerna är dösköna och många gånger är det svårt att lyssna på deras podd utan att brista ut i skratt ett X antal gånger. 

Men det är inte bara i poddform som brudarna bjuder på sig själva, utan även IRL. 

Victor Nilsson Lindelöfs fru Maja Nilsson Lindelöf och John Guidettis fru Sanna Dahlström driver den stora podcasten "Livet på läktaren" tillsammans. Bildkälla: Maja Nilsson Lindelöf Instagram.
"Fyll i nummer 3, det är Victors nummer. Men fyll i då", säger Maja till sin vän. Bildkälla: Maja Nilsson Lindelöf Instagram
"STÅ UPP FÖR GUL OCH BLÅ, STÅ UPP FÖR GUL OCH BLÅ!!", sjunger Sanna Dahlström i kör med de andra svenska supportrarna. Bildkälla: Sanna Dahlström Instagram

Efter gårdagens vinst bestämde sig Sanna och Maja för att gå ut och fira ordentligt, vilket landade i ett ölbord med sång, dans, öl, vodka, och ansiktsmålningar i "Camp Sweden" borta i Ryssland. 

Hur det hela såg ut? Det ser du i Maja Nilssons video ovan. 

Och en sak är säker – vi hade velat vara där. 

Mer: Här är de svenska spelarfruarna att ha koll på

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du nervös inför lördagens match?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

1 timme sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

2 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

3 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

3 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?