Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är Victor Nilsson Lindelöfs okända, talangfulla bror

Nöje | 05/07/2018 18:11

Du kanske har stenkoll på Victor Nilsson Lindelöf. Men visste du att han har en bror som är hockeyproffs?

Ja, ännu är VM-febern inte över. På lördag möter det svenska herrlandslaget England och ännu har vi inte helt återhämtat oss från vinsten mot Schweiz.

Någon vi haft ögonen på under VM är den svenske spelaren Victor Nilsson Lindelöf. Mittbackens fru Maja Nilsson Lindelöf driver även den extremt populära poddden "Livet på läktaren" tillsammans med John Guidettis fru Sanna Dahlström. 

Men någon som du antagligen inte haft koll på är Victors hockeyproffs till bror – Alexander Nilsson Lindelöf. Alexander spelar i Västerås IK och i en intervju med Hockeysverige.se berättar han att han och Victor alltid haft sporten nära hjärtat, men att de i slutendan valde att satsa på varsin. Men enligt Alexander var Victor även en baddare på hockey.

Victor Nilsson Lindelöf tillsammans med Alexander Lindelöf
Alexander spelar i Västerås IK och i en intervju med Hockeysverige.se berättar han att han och Victor alltid haft sporten nära hjärtat. Bildkälla: Alexander Nilsson Lindelöf Instagram

– Victor kände att fotbollen var närmast hjärtat och det han ville satsa på. Han var precis lika duktig i hockey men till fotbollen var det mer kärlek. Vi har en väldigt bra kontakt. Vi försöker prata varje dag om det finns en möjlighet till det. Det kan bara vara att vi frågar varandra hur det är och så vidare, säger han.

Alexander Nilsson Lindelöf.
Alexander Nilsson Lindelöf är bror till Victor Nilsson Lindelöf. Bildkälla: Alexander Nilsson Lindelöf Instagram
Alexander Nilsson Lindelöf när han spelar hockey.
Alexander är back i Västerås IK. Bildkälla: Alexander Nilsson Lindelöf
Alexander Nilsson Lindelöf, Victor Nilsson Lindelöf & John Guidetti.
Grabbarna grus. Bildkälla: Alexander Nilsson Lindelöf
Guidetti och Nilsson Lindelöf firar med sina familjer.
Här firas det ordentligt borta i Ryssland. Bildkälla: Victor Nilsson Lindelöf


Kände du till Alexander?