Livet på läktaren.
Här är ett gäng roliga fakta om Maja Nilsson Lindelöf. - Foto: Privat bild från Instagram

Här är allt du behöver veta om Maja Nilsson Lindelöf

Influencer, Youtuber, entreprenör, designer. Titlarna är många men vem är egentligen Maja Nilsson Lindelöf? Hon är lika skön som hon är rolig och hon är gift med fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf. Här hittar du allt du behöver veta om Maja.


Få kan ha missat att Maja Nilsson Lindelöf är gift med Victor Nilsson Lindelöf. Men vem är egentligen Maja och vad gör hon på dagarna? 

För dig som inte har stenkoll på denna sköna tjej så har vi listat lite snabbfakta om Maja Nilsson Lindelöf. 

Hon är född 21 december 1993 och lever numera ett entreprenörliv i Manchester där hon bor tillsammans med sin man, fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf och sonen Ted Louie (född mars 2019).

Bildkälla: majanilssonlindelof/instagram

Maja x Gina Tricot 

Influencer, Youtuber, entreprenör och modedesigner är några titlar som Maja tagit sig an genom åren. 

Majas stora modeintresse avspeglar sig på hennes välbesökta blogg men även genom designsamarbetet som hon gjort tillsammans med Gina Tricot. Kollektionen Maja x Gina Tricot som släpptes tidigare i vår blev en stor succé och sålde som smör i solsken. 

Bildkälla: majanilssonlindelof.com

Tatueringar

Maja har ett gäng tatueringar. Två stycken är för hennes man Victor och en är för hennes mamma.
På underarmen har hon ett porträtt av sin mamma som även är hennes bästa vän. Tatueringen är gjord av talangfulle tatueraren Andy Blanco som även gjort flera av John Guidettis tatueringar. 

Tatueringarna för Victor är ett ankare samt ett V på insidan av hennes ringfinger. Anledningen till varför hon valde att göra "V"-tatueringen är för att Victor har ett "M" på utsidan av sitt ringfinger. 

Bildkälla: majanilssonlindelof.com

Relationen med Victor

Hon och Victor träffades på Summerburst år 2013 och Maja skrev kort därefter till Victor på Facebook. Efter en fika i Västerås började paret dejta och i slutet av maj 2018 gifte de sig. Här kan du läsa 6 saker du inte visste om pojkvännen och fotbollsspelaren Victor!

När Maja och Victor gifte sig så hade hon inte fått sin bröllopsring då den inte blivit klar. Men precis innan paret skulle gå in i kyrkan anlände ringen som tur var. 

När paret skulle in i sin bröllopssvit lyckades de att låsa sig ute. 

Under bröllopet ville Maja lätta upp stämningen lite framme vid altaret. Hon sa då "Jag tror att jag luktar svett" för att förhoppningsvis få höra "Nej du är perfekt" av sin partner Victor. Hans svar? "Ja, du luktar lite svett"

Maja tillsammans med maken Victor Nilsson Lindelöf. Bildkälla: majanilssonlindelof/instagram

Ambassadörer för UNICEF Sverige

Maja NIlsson Lindelöf är inte bara en framgångsrik influencer. Hon är numera ambassadör för UNICEF Sverige tillsammans med maken Victor. Tillsammans med UNICEF ska de nu kämpa för barns rättigheter. 

Deras roller som UNICEF-ambassadörer innebär ett ideellt arbete som de delar med några andra svenska kända personer. De ska öka medvetenheten om de katastrofinsatser som UNICEF bedriver världen över. 

Maja och Victor är nya ambassadörer för UNICEF Sverige. Bildkälla: Dahlstrand/UNICEF


Fun fact om Maja Nilsson Lindelöf 

Hennes personliga tränare tycker att hon dricker för mycket bubbel men det struntar hon i. 

Hon planerar att tatuera in ett bubbelglas på armen.

Maja är 162 centimeter lång.

Hon har  i yngre ålder haft en ätstörning vilket hon pratat öppet om i sin tidigare podd 'Livet på läktaren'. Där har hon även valt att berätta om sin ångest.  

Hon och Victor äger två lägenheter och ett hus. Till vardags bor de i huset i Manchester men det händer också att de befinner sig i huset i födelseorten Västerås eller i lägenheten i centrala Stockholm.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Följer du Maja Nilsson Lindelöf?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.