Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är allt du behöver veta om Maja Nilsson Lindelöf

Nöje | 06/07/2018 15:43

Hon är lika skön som hon är rolig, och hon är gift med landslagsspelaren Victor Nilsson Lindelöf. Men vem är egentligen Maja Nilsson Lindelöf?

Få kan ha missat att Victor Nilsson Lindelöfs fru Maja Nilsson Lindelöf och John Guidettis fru Sanna Dahlström driver den stora podcasten "Livet på läktaren" tillsammans. 

I ett ocensurerat samtal surrar tjejerna om livet som fotbollsfruar och allt däremellan. Podden har hyllats på sociala medier och har på kort tid kommit att bli en av Sveriges största poddar. Under VM i Ryssland har de även gjort succé på Instagram med sina festklipp och härliga videos från Camp Swedens fester.

Maja driver podden "Livet på läktaren" tillsammans med vännen Sanna. Podden är en av Sveriges största poddar och har hyllats till skyarna av lyssnarna. Bildkälla: Maja Nilsson Lindelöf Instagram

Men för dig som inte har stenkoll på dessa sköna tjejer så får du här lite snabbfakta om Maja Nilsson Lindelöf. 

Hon är 24 år gammal och bosatt i Manchester.

Hon och Victor träffades på Summerburst år 2013, och Maja skrev kort därefter till Victor på Facebook. Efter en fika i Västerås började paret dejta, och i slutet av maj 2018 gifte de sig. 

Paret ska bli föräldrar vilket de gick ut med 8 oktober 2018.

Maja Nilsson Lindelöf är gift med Victor Nilson Lindelöf.
Visste du att Maja har ett porträtt av sin mamma på armen? Bildkälla: Maja Nilsson Lindelöf Instagram

Maja har ett gäng tatueringar. Två stycken är för hennes man Victor och en är för hennes mamma. Tatueringarna för Victor är ett ankare samt ett V på insidan av hennes ringfinger. Anledningen till varför hon valde att göra "V"-tatueringen är för att Victor har ett "M" på utsidan av sitt ringfinger. Mamma-tatueringen är ett porträtt gjord av den talangfulle tatueraren Andy Blanco som även gjort flera av John Guidettis tatueringar. 

Poserar i vacker grön jacka.
Maja bor i Manchester tillsammans med sin man Victor Lindelöf. Bildkälla: Maja Nilsson Lindelöf Instagram

När Maja och Victor gifte sig så hade hon inte fått sin bröllopsring då den inte blivit klar. Men precis innan paret skulle gå in i kyrkan anlände ringen som tur var. 

När paret skulle in i sin bröllopssvit lyckades de att låsa sig ute. 

Under bröllopet ville Maja lätta upp stämningen lite framme vid altaret. Hon sa då "Jag tror att jag luktar svett" för att förhoppningsvis få höra "Nej du är perfekt av sin partner Victor". Hans svar? "Ja, du luktar lite svett". 

Ett av hennes absoluta favoritplagg är jeansjacka. 

Maja tillsammans med vännen Sanna.
Tjejerna pratar ofta om sin kärlek för bubbel. Bildkälla: Maja Nilsson Lindelöf Instagram

Hennes personliga tränare tycker att hon dricker för mycket bubbel men det struntar hon i. 

Hon planerar även att tatuera in ett bubbelglas på armen. 

Hon har i yngre ålder haft en ätstörning vilket hon pratat öppet om i sin podd. Hon har även valt att berätta om sin ångest. 

Hon är otroligt modeintresserad vilket man får en glimt av på hennes välbesökta blogg. 

Victor Lindelöf tillsammans med kärleken Maja.
Störts av allt är kärleken. Bildkälla: Maja Nilsson Lindelöf Instagram

Under Majas möhippa i London blev hon och Sanna Dahlström "lite på pickalurven". De skrev då ut ett meddelande på sina Instagram-stories i stil med "ALLA SOM ÄR I LONDON. KOM TILL KLUBB X VI HAR BORD" vilket senare resulterade i att de fick sällskap av ett gäng tjejer.