Justin Biebers och Hailey Baldwins förlovning – Så gick det till

- 08/07/2018, 22:32 -

Sorry alla Beliebers, Justin verkar kila riktigt stadigt med Hailey Baldwin nu. Turturduvorna är nu förlovade och här är hur det gick det.

Den 24-åriga sångaren Justin Bieber och den 21-åriga skådespelerskan och modellen Hailey Baldwin har nu förlovat sig! Det var under en resa till Bahamas som Bieber ställde sig på knä, enligt E! News.

– De är förlovade och det hände lördag natt på en restaurang inför en massa folk i Bakers Bay, berättar en källa för E!. 

Hen fortsätter:

– Justin hade ordnat allt med ringen när de var i New York och han visste att han ville fria till henne. Det var ett ganska plötsligt beslut men Justin har alltid vetat att han och Hailey har haft ett speciellt band som inte går att jämföra med något annat. De har varit vänner väldigt länge.

Enligt källor så flög paret ifrån New York den 6 juli och de har haft en fantastisk resan tillsammans. Justin är gladare än någonsin och han vill bara vara med Hailey. Hans familj stöttar honom i allting och alla är väldigt glada för hans skull, skriver E!.

Första gången man hörde romantiska rykten om Justin och Hailey var för tre år sedan, och de har sedan dess verkat uppskatta varandras sällskap. De åker på resor tillsammans till olika ställen som bland annat Miami och New York. Man såg dem bara förra veckan tillsammans i New York, när de gick på stan och höll hand. Och förra månaden i Los Angeles, där Bieber bar runt på Hailey, skriver E! News.

– Ända sedan de hittat tillbaka till varandra så vet bara Justin att han inte kan leva utan Hailey, säger källan till E!.

Hen fortsätter:

– Justin och Hailey har pratat om giftermål förut, men jag tror inte att Hailey tänkte att det skulle ske så snart. Hon såg så chockad ut, men man kunde också se att de är så otroligt kära i varandra.

Men de har i alla fall föräldrarnas välsignelse då Biebers mamma Pattie Mallette twittrade "Love Love Love Love Love Love Love" under lördagen, och det ryktas kring att det ska ha med frieriet att göra.

Även Haileys pappa Stephen Baldwin twittrade "#blessed" som även det länkas till parets förlovning.

Varken Justin eller Hailey har kommenterat händelsen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när paret blev tillsammans igen efter ett längre uppbrott. Läs om det här!

Är du också förlovad?