Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Justin Bieber och Hailey Baldwin är ihop igen – se bilderna

Nöje | 18/06/2018 15:35

Justin Bieber och modellen Hailey Baldwin är ett par igen – och nu visar de sin kärlek öppet i ett somrigt New York. Se de nya bilderna på paret här.

Justin Bieber, 24, och modellen Hailey Baldwin, 21, är ett par igen. Justin och Hailey har varit goda vänner i många år, och de dejtade varandra mellan år 2015 och 2016. 

Justin och Hailey gick då offentligt ut med sin kärlek, och efter en romantisk semester till St Barths så visade Justin upp en hångelbild med Hailey för hela världen.

Men då blev inte parets relation särskilt långvarig – och sedan dess har Justin bland annat dejtat sin ex-flickvän Selena Gomez, 25. 

Förhållandet med Selena höll inte – och nu har Justin och Hailey börjat dejta igen. Och det gör de intensivt...

Paret sågs lämna nattklubben LIV i Miami för några dagar sedan, och då höll de varandra kärleksfullt i handen. 

Justin Bieber och Hailey Baldwin i New York.
Justin Bieber och Hailey Baldwin i New York. Bildkälla: Stella Pictures.

Därefter fångades de på paparazzibilder när de lämnade Miami för att åka till New York tillsammans. Där väntade en riktigt mysig kärleksresa för paret.

Under söndagen promenerade de staden runt och hånglade öppet från kvarter till kvarter.

För US Weekly berättar en källa om Justin och Haileys starka band.

– De har haft en grej ihop under så många år. Han är en väldigt viktig del av hennes liv och han kommer alltid att ha en speciell plats i hennes hjärta, säger källan och tillägger att Bieber "är på en bra plats i livet" och att han är väldigt "lugn och normal".

Justin Bieber och Hailey Baldwin
Såhär såg det ut när Justin Bieber och Hailey Baldwin var ett par för några år sedan. Bildkälla: Instagram/justinbieber

Att de nu har inlett ett förhållande igen efter alla år är alltså ingen överraskning.

– Hailey har alltid älskat Justin och de har varit bästa vänner, så det är ingen chock att de är ihop igen, säger källan vidare till Us Weekly, via Daily Mail.

Hailey Baldwin föddes den 22 november 1996 och är dotter till skådespelaren Stephen Baldwin och den grafiska formgivaren Kennya Deodato Baldwin

Den 171 centimeter långa Hailey är modell och har kontrakt med agenturen IMG Models. Hon har gått visningar för bland annat Moschino och gjort kampanjer för H&M och Tommy Hilfiger.

Se mer i klippet ovan!