Barnets pappa är artisten Offset
I ett Instagraminlägg avslöjar nu Cardi att dottern ska heta Kulture Kiari, och precis som med kändisarnas alla val är var det självfallet många som hade invändningar. - Foto: Cardi B Instagram

Cardi B har fått barn – så reagerar världen på dotterns namn

Cardi B och Kiari Kendrell Cephus fick i tisdags sin efterlängtade dotter. Dotterns namn blir Kulture Kiari Cephus.


Det var i tisdags som Cardi B, 25, ( eller Belcalis Almanzar som är hennes riktiga namn) födde sin förstfödda dotter. Cardi och barnets pappa Offset (Kiari Kendrell Cephus) mår efter omständigheterna bra och säga vara överlyckliga för den nya familjemedlemmen.

I ett Instagraminlägg avslöjar nu Cardi att dottern ska heta Kulture Kiari Cephus, och precis som med kändisarnas alla val är var det självfallet många som hade invändningar. 

Cardi har inte svarat på kritiken. Och helt ärligt tror vi inte att hon bryr sig om vad folk tycker. Bildkälla: Stella Pictues
Fansens reaktioner bubblade över hela Twitter. Bildkälla: Twitter
Men kikar man lite närmre på namnvalet så finns det en hel del logik bakom. Bildkälla: Twitter
Cardi B blir kritiserad för det mesta. Så förhoppningsvis är hon van

Men kikar man lite närmre på namnvalet så finns det en hel del logik bakom. Mellannamnet är från pappan men det skulle förnamnet också vara. Offsets band Migos släppte ett album med namnet "Culture" 2017 och ännu ett 2018 med namnet "Cultute II". Vem vet, kanske fick föräldrarna lite inspiration därifrån?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!