Torsdag 9 Dec
Stockholm

Kylie Jenner la ut dotter Stormi på Snapchat – med hål i öronen

Kylie delar med sig av Stormi på Snapchat
Stormi har hål i öronen. Foto: Stella Pictures

En mysig mamma och dotter-stund i sängen skapade en twitterstorm efter att fansen såg dottern Stormis nya accessoarer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Mycket på gång för den 20-åriga mamman, karriärskvinnan och modellen Kylie Jenner. Efter att ha blivit listad som en av de rikaste kvinnorna som själv tjänat ihop nästan en miljardförmögenhet i dollar, hamnar hon nu i strålkastarljuset efter att ha postat videos på Snapchat på hennes dotter – med örhängen.

Kylie delade med sig av sin femmånader gamla dotter på Snapchat, när de njuter av lite mysig familjetid. Detta trots att hon bestämt sig för att inte lägga ut videos eller bilder på sin dotter på sociala medier. 

Men under Snapchatvideon var det några uppmärksamma fans som såg att dottern Stormi hade något i öronen. Reaktionerna på den unga dotterns hål i öronen är delade.

Mellan kramarna och pussarna kunde man glimta lilla Stormis nya örhängen. Bildkälla: Snapchat

Fansen flockas på Twitter där en skrivit "Herregud, Stormi är inte ens sex månader gammal och Kylie har redan gjort hål i öronen på henne. Sånt borde inte vara tillåtet alls", en annan höll med i kritiken och skrev "Men du måste skämta med mig. Vem i helvete gör hål i öronen på en bebis? Vad kommer härnäst? Bebis-tatueringar?". 

Men många gick till Kylies försvar och tyckte om lilla Stormis nya hål i öronen. Många skrev om att det förekommer mer i olika kulturer och att det ofta ses som en tradition att göra hål i sin bebis öron.

En skrev "Herregud! Stormi har piercat öronen, hur jävla mycket sötare kan hon egentligen bli? hon är helt perfekt". En annan skrev "Aw, jag ser att Stormi piercat öronen. När hände det?"

Många fans är upprörda, men det är också de som tycker om förändringen. Bildkälla: Snapchat

Kylie är inte ensam i att göra hål i sin dotters öron, utan storasyster Khloe Kardashian har även hon piercat sin bebis Trues öron, vid två månaders ålder. 

Det här är inte den enda kosmetiska förändringen i Kylies liv, utan hon har nyligen bestämt sig för att göra sig av med sina fillers, läs mer om det här.

Tycker du det är okej att göra hål i öronen på en bebis?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela