Demi Lovato vårdas på Cedars Sinai i Los Angeles.
Sångerskan Demi Lovato vårdas på Cedars Sinai i Los Angeles. - Foto: Richard Shotwel/AP/TT Bild, Nick Ut/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Demi Lovatos tillstånd kraftigt försämrat efter överdosen

Sångerskan och skådespelaren Demi Lovato, 25, fördes till sjukhus för en vecka sedan efter att hon tappat medvetandet efter en överdos. Hon vårdas fortfarande på sjukhus – och hennes tillstånd är nu kraftigt försämrat.


Det var för en vecka sedan som sångerskan och skådespelaren Demi Lovato, 25, fördes akut till sjukhus efter att hon hade tagit en heroinöverdos under en fest i sin 70 miljoner kronors-villa i Hollywood. 

Demi återupplivades med hjälp av preparatet Narcan, som är ett motgift mot opioider samt opiater. 

En av Demis vänner som befann sig på festen hade Narcan på sig, och kunde då rädda Demis liv.

Demi Lovato vårdas på sjukhus efter en heroinöverdos. Bildkälla: Brian Ach/Invision/AP/TT Bild

Demi har vårdats på sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles sedan överdosen, och de första rapporterna gjorde gällande att Demis läge var stabilt.

Men nu skriver Tmz att Demis tillstånd har försämrats kraftigt. Enligt källor till Tmz så lider nu Demi av extremt illamående och väldigt hög feber. Allt är komplikationer som har uppstått i och med överdosen.

En sjuksköterska på sjukhuset där Demi nu vårdas har tidigare berättat för The Blast att Demi använde metaamfetamin under en tid före sin överdos.

Demis tillstånd har försämrats. Bildkälla: Jordan Strauss/Invision/AP/TT Bild

Demi har tidigare kämpat i flera år mot ett drogmissbruk, och i mars firade hon sex år av nykterhet. Men efter att ha sparkat sin nykterhetscoach på grund av ett infekterat bråk så tog Demi ett återfall och började med droger igen.

Det är ännu inte klart när Demi kan få lämna sjukhuset, men enligt E! Magazine så är Demi väldigt tacksam över att vara vid liv och hon planerar att åka direkt till rehab så snart hon får lämna sjukhuset.

En källa på sjukhuset berättar för Tmz att Demi är i goda händer och att hon trots både febern och illamåendet väntas bli helt återställd efter överdosen.

Den svenska Youtube-stjärnan Felix "Pewdiepie" Kjellberg hamnade i blåsväder efter att ha twittrat ett skämt om Demis överdos, det kan du läsa mer om här.

Här kan du läsa om den festen där Demi tog överdosen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!