Måndag 21 Jun
Stockholm

Meghan Markles panik: "Nära ett sammanbrott"

Meghan Markle och Kate Middleton på Wimbledon.
Meghan Markle får oväntat stöd av Kate Middleton. Foto: Chris Jackson/AP/TT Bild, Tim Ireland/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Att vara nygift med en riktig prins är något som få ens vågar drömma om. Det blev verklighet för Meghan Markle när hon gifte sig med prins Harry. Men den första tiden som gift är allt annat än smärtfri.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Meghan Markle, 36, har inte haft det lätt sedan hon den 19 maj 2018 gifte sig med Prins Harry, 33, och därmed blev hertiginna av Sussex. 

Det som skulle bli den lyckligaste tiden i hennes liv har istället solkats ner av hennes egen pappa, Thomas Markle, 74. 

Thomas har gjort flera betalda intervjuer där han har sålt ut sin dotter, och även andra släktingar till Meghan har gjort allt för att smutsa ner hennes namn och rykte i tidningarna. 

Meghans halvsyster Samantha, som Meghan inte har haft kontakt med på flera år, har riktat skarpa ord mot Meghan. 

I ett inlägg på Twitter skrev bland annat Samantha att det skulle vara Meghans fel om deras pappa Thomas, som har opererats för hjärtfel, skulle dö. 

Meghan Markle med sin pappa Thomas Markle. Bildkälla: Instagram.


Allt drama kring Meghans familj har legat som ett tungt ok över hennes axlar, och bakom stängda dörrar så har Meghan tappat tålamodet och är "nära ett sammanbrott".

Men Meghan har fått stöd från oväntat håll – nämligen från prins Williams hustru Kate Middleton, som är hertiginna av Cambridge. 

Hovreportern Katie Nicholl skriver i det ansedda magasinet Vanity Fair att Meghan ser Kate som en riktig klippa och stöttepelare i sitt nya liv i den brittiska kungafamiljen.

Prins Harry är även han lättad över att Meghan och Kate har funnit varandra.

Kate Middleton och Meghan Markle har blivit goda vänner. Bildkälla: Andrew Couldridge/AP/TT Bild

Kate och Meghan har verkligen funnit varandra, och tidigare i juli fotograferades de nya väninnorna när de tittade på tennisturneringen i Wimbledon. 

En källa berättar för Daily Mail att Kate är väl medveten om att den nyblivna kungligheten Meghan går igenom en tuff tid nu, och Kate ser till att att ta hand om Meghan lite extra. 

– Kate har ansträngt sig lite extra för att vara snäll mot Meghan och att inkludera henne. De är ganska olika som personer men de kommer överens bra, säger källan till Daily Mail. 

De nya bästisarna Meghan och Kate har funnit sin vänskap i deras gemensamma intresse för hundar, tennis och mode. 

En gång i veckan bjuder Kate över Meghan på te och de pratar även i telefon en gång i veckan, och enligt källan känner Kate stor empati med Meghan och hennes familjeproblem.

Följer du paret?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela