Stockholm

Nicki Minaj knivhögg pojkvännen Safaree Samuels

Nicki Minaj och Safaree Samuels var ihop i 12 år.
Nu hävdar Nicki Minajs ex-pojkvän Safaree Samuels att Nicki knivhögg honom. Foto: Jordan Strauss/AP/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nicki Minaj var ihop med Safaree Samuels i 12 år. Paret gjorde slut år 2014, och nu hävdar Safaree att Nicki knivhögg honom under ett bråk.


Läs mer

Sångerskan Nicki Minaj, 35, var tillsammans med Safaree Samuels, 37, i 12 år. 

År 2014 gjorde de slut med varandra – men de har inte grävt ner stridsyxan direkt. Nicki är aktuell med sitt nya album "Queen" och i en intervju med radiostationen Hot97 så riktade Nicki flera kängor mot Safaree.

– Du anar vilka sjuka grejer han gjorde mot mig, säger Nicki som sedan hävdar att Safaree stal hennes kreditkort för att köpa prostituerade kvinnor.

Nicki Minaj och Safaree Samuels år 2013. Bildkälla: Stella Pictures.

På Twitter fortsatte Nicki och Safaree att öppet bråka, och Nicki skrev då att Safaree bönade och bad om att få följa med på hennes turné i Europa och hon skrev även att Safaree betalade 100 000 kronor för att göra en hårtransplantation. 

Hon tillade att Kylie Jenners ex-pojkvän Tyga gick till samma hårdoktor. 

Därefter riktade Safaree en allvarlig anklagelse mot Nicki. 

"Kommer du ihåg den natten du knivskar mig och jag nästan dog. Ambulansen fick hämta mig på en bår. Jag var tvungen och ljuga för dom och säga att jag försökte ta livet av mig så att du inte skulle hamna i fängelse. När sådana saker händer mer än en gång så är det dags att dra", skrev Safaree och fortsatte: 

"Vi känner varandra utan och innan. Jag använde inte ditt kreditkort för att köpa prostituerade. Vi litade inte på varandra. Du gjorde skit och jag gjorde skit", skriver han vidare. 

Safaree Samuels twittrar om knivattacken. Bildkälla: Twitter/iamsafaree

Enligt People finns det en video från år 2014 som visar hur Minaj jagar Safaree med en kniv. 

I låten "Bed of lies" från år 2014 rappar även Minaj om att "knivhugga ett ex" – men hon namnger aldrig Safaree i låten där hon rappar: 

"Jag kunde se att du ljög, dra åt helvete och skrik inte på mig
Jag menade inte att knivhugga dig
Jag vill inte sitta inne"

Nicki Minaj rappade om att knivhugga ett ex i låten "Bed of lies". Bildkälla: Richard Shotwell/AP/TT Bild

Samuels skrev vidare på Twitter att han inte hyser något agg mot Nicki. 

"Jag önskar dig inget illa och jag vill inte bli ihop igen, och det tror jag inte att du heller vill. Jag behöver inte dig och du behöver inte mig, men vi kommer alltid att vara sammansvetsade i offentligheten oavsett vad. Jag känner inget hat mot dig för att jag är lycklig på mitt håll nu. Njut av ditt albumsläpp". 

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.