Skräckfilmen The Nun har premiär den 7 september.
Reklamtrailern till The Nun blev borttagen från Youtube. - Foto: Warner Bros. Bilden är ett montage.

Trailern till "The nun" är så läskig att den blev borttagen

Den 7 september har skräckfilmen "The nun" premiär i Sverige. Men redan nu väcker filmen reaktioner. Anledningen är den reklamtrailer som visade på Youtube – och skrämde upp människor rejält.


Det har kallats en av årets mest efterlängtade skräckfilmer. Den 7 september är det premiär för "The nun", där vi får följa en präst med ett mörkt förflutet som åker till Vatikanen där en nunnas död ska utredas.

Filmen sägs vara fullsmockad med scener som får publiken att hoppa till i ren och skär skräck. Men tydligen har det gått lite väl långt nu.

En användare på Twitter gick nämligen ut med en varning för den reklamtrailern som cirkulerat på Youtube den senaste tiden.

Reklamtrailern till "The nun" skrämmer slag på folk. Bildkälla: Warner Bros

"Varning! Om du ser en annons på Youtube där volymknappen är nedskruvad och inget annat så är det så kallade "jumpscares" för filmen The Nun. Jag råder dig att titta bort och/eller sänka volymen om du lider av ångest eller bara hatar att bli så skrämd. Retweeta för att rädda ett liv".

The Nun har premiär den 7 september. Bildkälla: Warner Bros

Enligt Buzzfeed blev varningen snabbt viral och fick över 145 000 likes på 24 timmar – något som tyder på att det var flera som hade reagerat på den läskiga trailern.

Reklamtrailern är utformad som så att den är för kort att hoppa över, och den får också människor att tro att det är något fel på deras volymknapp – något som resulterar i att många har höjt volymen extra mycket. 

Tittaren tror att datorns volymknapp är trasig – och höjer...Bildkälla: Warner Bros

Allt för att då mötas av en skrikande galen nunna.

Men nu kommer det goda nyheter för alla lättskrämda – reklamtrailern har nu plockats bort från Youtube eftersom den strider mot deras riktlinjer där innehållet inte får vara "chockerande".

Klippet ser du på egen risk i spelaren ovan – och kom ihåg att inte höja volymen om du inte vill bli vettskrämd för livet...

Vill du läsa mer om skräckfilmer? Då kanske det här kan vara något för dig: 

Det här är förmodligen världens äckligaste film – någonsin

Publiken flydde från seriemördarfilmen "The house that Jack built"

Netflix avslöjar: 10 skräckfilmer folk inte vågar se klart

Här är de absolut läskigaste skräckfilmerna 2018

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!