Julia Markham och Robin Johansson har gjort slut
TV-profilerna Julia Markham och Robin Johansson har nu valt att gå skilda vägar. Bildkälla: Youtube - Foto: Robin Johansson Youtube

Ex On The Beach-paret Julia Markham och Robin Johansson har gjort slut

Kärlekssagan har tagit slut för TV-profilerna Julia Markham och Robin Johansson. Det berättar han nu om på parets gemensamma Youtubekanal.


Det var 2017 som Julia Markham och Robin Johansson träffades inne i Ex on the beach-huset. Profilerna fattade snabbt tycke för varandra och blev förälskade. Efter sin medverkan fortsatte de att dejta och blev slutligen tillsammans och flyttade ihop. 

Men vägen har varit allt annat än rakt för paret. Profilerna har upprepade gånger gjort slut och Robin mötte hård kritik efter att ha kallat Julia för "hora" i en av deras gemensamma videos.

Robin har nu gått ut och sagt att det var han som valde att avsluta relationen. Bildkälla: Robin Johansson Instagram

– Vi är väldigt olika, men i grund och botten så älskar vi varandra, sa Julia i en video.

Berättar om uppbrottet

I sin senaste video berättar nu Robin att det stormiga förhållandet slutligen nått sin ende.

Paret drev en gemensam Youtubekanal tillsammans. Nu kommer Robin att satsa på sin egen privata kanal. Bildkälla: Youtube

– Vi är på olika platser i livet och vill olika saker. Vi har bråkat mycket och gjort slut flera gånger. Det känns jättejobbigt och jag mår väldigt dåligt för detta var inte bara min flickvän utan även min bästa vän, säger han i videon. 

Julia har nu flyttat tillbaka till Stockholm medan Robin tills vidare bor kvar i parets gemensamma lägenhet i Umeå där han kommer att bo kvar och satsa på sin Youtubekanal. 

Till Hänt har Robin sagt att det var han som valde att avsluta relationen. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...