Tisdag 30 Nov
Stockholm

Isabella Löwengrip flyttar till lyxvilla – så här ser den ut

Isabella Löwengrip, Blondinbella, har köpt villa för 30 miljoner kronor och så här ser den ut
Isabella Löwengrip flyttar. Foto: isabellalowengrip.se, TT

Isabella Löwengrip har precis köpt ett hus – för nästan 30 miljoner kronor. Kolla in bilder från lyxvillan i videon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Isabella Löwengrip, Blondinbella, skriver på sin blogg att det är dags för henne och hennes familj att packa sitt pick och pack och dra vidare. Inte så långt dock. Den åttonde november bär sig bloggdrottningen och hennes barn av ut till Elfvik på Lidingö. Och bilderna på huset är minst sagt helt sjuka.

Isabella kommer alltså flytta till lyxiga 352 kvadrat på en 2100 kvadratmeter tomt. De har egen infart och bara 100 meter från huset har de en brygga och båtplats. På sin blogg beskriver hon huset som "fantastiskt".

"Jag har svårt att smälta att det faktiskt är mitt snart! Det är helt ljuvligt. Och nästa år byggs det pool och poolhus!"

Huset ligger som sagt på Lidingö, läget beskrivs som dolt och utan insyn med utsikt över hagar och sjö. 

Inne i huset är väggarna upp till 6 meter höga. Det kommer värmas upp med bergvärme, och att hålla hela huset i drift kommer ligga runt 6 500 kronor per månad, skriver Byggahus.se.

– Inte för att låta som en märklare här, men det är extremt fint. Det är välbyggt, wow-känsla, magiskt helt enkelt. Stora panoramafönster mot naturreservat. Det ligger lantligt men ändå nära stan, tar en kvart att köra ungefär, säger Johan Holmgren på mäklarfirman Gadelius till Nyheter24. 

Inte nog med att det är ett otroligt modernt och snyggt hus, det är även utrustat med ljus- och ljudsystem från KNX och Sonos. 

"Det finns nio rum, tre med badrum, tre stora terasser, öppen spis, kök med walk in skafferi och vinrum. I ena flygeln har jag ett master bedroom med sovrum, walk in closet och badrum i ett", skriver Löwengrip i inlägget.

Hon avslutar sitt inlägg med en liten klapp på axeln, vilket hon förtjänar:

"Det är inte så många skilda småbarnsmammor under trettio som flyttar in själv i ett hus för närmare 30 miljoner men någon ska väl vara den första. Här kommer barnen och jag att stormtrivas".

Man kan ju inget annat än gratulera Isabella. Vilket hus! Kolla in videon för att se alla bilder från lyxvillan,


Löwengrip är delägare i preventivmedelsappen Natural Cycles. De anmäldes dock till Läkemedelsverket efter att 37 kvinnor blev oönskat gravida. Isabella kallade kvinnorna för "slarviga". Men då röt systrarna Peg och Penny Parnevik ifrån, läs mer om det här.

Avundsjuk? :(
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela