Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är allt om nya realityserien med Glenn och Anton Hysén

- 23/08/2018, 15:05 -

Göteborgsskämt, fotboll, öl, västkusten, massa tjöt och kärlek. Det är vad höstens nya realityserie Hyséns kommer att bjuda på. Tittarna kommer få följa med i Anton och Glenns goa vardag vad allt det innebär. Här är allt om nya realityserien Hyséns.

Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay har gjort succé och nu i höst kommer ännu en familj att följa, nämligen Hyséns

Ni vet säker redan att Glenn Hysén är en av Sveriges bästa och mest populära fotbollsspelare genom tiderna och i Kanal 5:s nya realityserie får ni följa honom och hans stora familj i Göteborg. Glenn gillar att titta på fotboll, tjöta och ta en öl – ett liv som är gött och härligt helt enkelt. 

I Hyséns kommer familjen att bjuda in tv-publiken till deras vardagsliv och serien spelas till största del in på Västkusten där hela familjen bor. Nyheter24 fick chansen att ställa några frågor till Anton och Glenn Hysén inför premiären.

– Det känns cool och bra. Vi är en vanlig familj med allt vad det innebär och jag tror att folk kommer att kunna relatera till våra liv, säger Anton Hysén till Nyheter24.

Glenn berättar att han tycker att de är en vanlig familj med toppar och dalar, att alla familjer inte är helt hundra. Men att man kommer att få följa en härligt go västkust-familj.

– Ja det är ju från Göteborg och det är ju ball, tillägger Anton.

Anton och Glenn Hysén
Glenn Hysén med sonen Anton Hysén. Bildkälla: Erik Simander/TT

Glenn har ni säkert sett tidigare i Farmen VIP. Det är Glenn och Anton som kommer att vara huvudpersonerna i serien. Familjens anfallstjärna, Tobias Hysén, kommer dock inte att synas till i tv-rutan.

Kärleken blomstrar i Glenns liv, men hur går det för Anton kanske många undrar. 

– Det går väl skit som vanligt, nejdå, singel och mår bra av det. Just nu fokuserar jag bara på mig själv. Reser och hänger med polarna, gött är det just nu, berättar Anton.

Håll utkik i höst på Kanal 5 och Dplay om du vill följa familjen Hyséns liv.

Wahlgrens värld hade även den här veckan premiär för en ny säsong och där fick man se när Bianca gjorde ett blodigt ingrepp som fick henne till tårarna. Det kan du läsa mer om här.

Se mer om familjen Hysén i klippet ovan.

Ska du titta på Hyséns?