Bianca Ingrosso är i chock över hur ont ingreppet gjorde
Bianca Ingrosso genomför ett blodigt ingrepp - Foto: Instagram/biancaingrosso/Kanal5

Bianca Ingrosso om blodiga ingreppet: "Jag började gråta"

Bianca Ingrosso berättar att hon länge haft komplex över en speciell kroppsdel, och nu har hon bestämt sig för att göra ett ingrepp på grund av det. hela ingreppet filmades och i Wahlgrens värld får vi se hur Bianca tar sig igenom smärtan.


Bianca Ingrosso har minst sagt många bollar i luften. Som influencer, programledare, bloggare och poddare så får hon sällan en lugn stund. Det får vi se i Wahlgrens värld som har premiär med en ny säsong torsdagen  den 23 augusti. 

I premiäravsnittet får vi bland annat följa med när Bianca gör något hon är lite rädd för, nämligen att göra fillers i sina läppar. 

Bianca Ingrosso har gjort fillers. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Redan i juli gick Bianca ut i sin podd som hon har tillsammans med bästa vännen Alice Stenlöf och bekräftade för sina följare att hon gjort läpparna

– Jag har gjort mina läppar. Vem bryr sig. Jag kan säga det med gott samvete för jag har gått runt hela mitt och har dåligt självförtroende just kring läpparna. Jag säger inte att det är fult att ha små läppar men till mitt ansikte så känner jag att det inte passar. Jag har alltid målat med läppennan utanför läpparna och drömt om att få ha lite större läppar, berättar hon. 

Bianca Ingrosso berättade även att hon alltid sagt till sig själv att hon ska vänta minst tre år innan hon gör någon stor förändring med sitt utseende. Och just fillers i läpparna var något hon gått och funderat på i hela fem år. 

Ingreppet filmades

 I Wahlgrens värld får vi alltså se när Bianca genomför själva ingreppet. Hon var riktigt nervös när de skulle börja och oroade sig för att det skulle göra ont. 

– Det här ska ju inte bli kul, säger Bianca i programmet. 

Biancas skönhetsingrepp filmades i Wahlgrens värld. Bildkälla: Kanal5

Vi får se när de sätter igång med flera stick in i läppen och Bianca säger att upplevelsen var mycket värre än hon kunnat föreställa sig. 

– Det var värre än vad jag trodde. Jag trodde att det skulle göra ont, men inte att det skulle vara så här, säger hon. 

Se videon från Biancas skönhetsingrepp i spelaren ovan. 

Wahlgrens värld sänds torsdagar 21:00 i Kanal 5 och på Dplay.se


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort fillers?
Tack för din röst!