Tält ute i skogen i Vemdalen, Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström på Kristallen
Nu är Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström aktuella med sin egna tv-program Kalles och Britas sex liv. - Foto: Kallestad, Gorm

Brita och Kalles sex liv – stor intervju med Brita Zackari

Nu är Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström aktuella med sitt egna tv-program Kalles och Britas sex liv. Hur ska man leva i tvåsamhet om den ena vill bo mitt ute i skogen och den andra vill känna storstadspuls? Här är allt om nya programmet.


Brita Zackari föddes 13 juni 1982 i Ytterboda utanför Umeå. Nu är Brita och hennes make Kalle Zackari Wahlström aktuella med sitt egna tv-program, Kalles och Britas sex liv.

I programmet får tittarna följa med när Brita och Kalle testar sex olika livsstilar under sex avsnitt. 

Nyheter24 träffade Brita under SVT:s pressdag för att prata om programmet, men var höll Kalle hus?

– Kalle är på ett äventyr som jag tycker är riktigt coolt. Han är på väg till Finland genom att cykla, simma, springa och paddla kajak, säger Brita och fortsätter: 

– Jag skulle aldrig följa med på det där men jag är verkligen glad med Kalle eftersom han tycker det är kul och meningsfullt att göra det här äventyret. 

Kalle och Britas tv-serie handlar om hur man ska leva.

– Om man lever i tvåsamhet så måste man få ihop det med den andras vilja.

I programmet får man också se hur Brita och Kalle hamnar i konflikt och hur de löser det.

Det är konflikter i varje program, men i mitt fall så har jag väldigt svårt att identifiera vad min drömmar är och att jag är värd att jaga dem. Och det är inte bra för en parrelation. Så för Kalle är det bättre om jag står på mig och gör det som jag vill göra.

Kalle och Brita gifte sig 2011. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Ni har säkert tidigare hört Brita i Rix Morronzoo där hon var programledare med Adam Alsing och Marko Lehtosalo. 2014 debuterade Brita som tv-programledare tillsammans med Felix Herngren i TV3:s humorprogram Inte OK!.

Karl ”Kalle” Zackari Wahlström är född 24 februari 1981 i Västmanland och är programledare och manusförfattare. Ni har säkert läst Kalles blogg på Café.se eller kanske sett honom i programmen Svett & etikett, Träna med Kalle eller Gympaläraren. 

Kalle och Brita gifte sig 2011 och 2016 föddes deras dotter.

Brita och Kalles sex liv sänds på SVT1.

Se hela intervjun med Brita i klippet ovan.

SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska du kolla på programmet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

2 timmar sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.