I år vill du inte missa Svenska Hollywoodfruar. Det utlovas nämligen kaos, drama och en hel del intriger mellan fruarna. Bildkälla: Anna Anka Instagram.
I år vill du inte missa Svenska Hollywoodfruar. Det utlovas nämligen kaos, drama och en hel del intriger mellan fruarna. Bildkälla: Anna Anka Instagram.

Anna Anka om 20 år yngre pojkvännen: "Så träffades vi"

Anna Anka, 47, är just nu aktuell med en rykande färsk säsong av Svenska Hollywoodfruar – där det utlovas ordentligt med kaos bland fruarna. Där kommer man även att få en skymt av hennes nya pojkvän.


Kaos, kaos och mera kaos. Det är vad Anna Anka utlovar av nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar. 

Anna gör comeback efter cirka nio års uppehåll, då hon slog igenom i rutan 2009 men sedan valde att inte vara med i Hollywoodfruar mer. Detta på grund av hon ansåg att kanalen gav en felaktig bild av henne. 

Men nu är hon tillbaka och på pressträffen berättade hon en och på pressträffen för programmet tog hon sig en pratstund med Nyheter24 där hon bland annat berättade om säsongen. 

– Tittarsiffrorna har varit jättelåga sen jag försvann från programmet. Men nu när jag är tillbaka så kommer de att gå upp igen, säger hon. 

Anna Anka slog igenom med Svenska Hollywoodfruar år 2009. "Dom andra fruarna har glidit räkmacka på det jag skapade", säger hon. Bildkälla: Anna Anka Instagram
Anna tillsammans med nya kärleken David. Bildkälla: Anna Anka Instagram

– De andra fruarna sitter i sitter i sina vardagsrum och visar upp sina katter. Jag skapar ju en show som tittarna vill ha, säger hon. 

Nytt för i år är att det även kommer att vara ett eftersnack till programmet, som leds av Martin Björk. Detta program hade under ett tillfälle gått ordentligt över styr och produktionen fick gå in och avbryta då Anna valde att lämna scenen. 

Under pratstunden med Nyheter24 berättade även Anna om sin nya pojkvän David Johansson, som hon är upp över öronen förälskad i. David kommer att skymtas en hel del i årets upplaga av programmet. 

Hur paret träffades – det hör du i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det åldersskillnad mellan dig och din älskling?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

1 timme sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

1 timme sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.