Stockholm

Anna Anka om 20 år yngre pojkvännen: "Så träffades vi"

I år vill du inte missa Svenska Hollywoodfruar. Det utlovas nämligen kaos, drama och en hel del intriger mellan fruarna. Bildkälla: Anna Anka Instagram.
I år vill du inte missa Svenska Hollywoodfruar. Det utlovas nämligen kaos, drama och en hel del intriger mellan fruarna. Bildkälla: Anna Anka Instagram.

Anna Anka, 47, är just nu aktuell med en rykande färsk säsong av Svenska Hollywoodfruar – där det utlovas ordentligt med kaos bland fruarna. Där kommer man även att få en skymt av hennes nya pojkvän.


Kaos, kaos och mera kaos. Det är vad Anna Anka utlovar av nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar. 

Anna gör comeback efter cirka nio års uppehåll, då hon slog igenom i rutan 2009 men sedan valde att inte vara med i Hollywoodfruar mer. Detta på grund av hon ansåg att kanalen gav en felaktig bild av henne. 

Men nu är hon tillbaka och på pressträffen berättade hon en och på pressträffen för programmet tog hon sig en pratstund med Nyheter24 där hon bland annat berättade om säsongen. 

– Tittarsiffrorna har varit jättelåga sen jag försvann från programmet. Men nu när jag är tillbaka så kommer de att gå upp igen, säger hon. 

Anna Anka slog igenom med Svenska Hollywoodfruar år 2009. "Dom andra fruarna har glidit räkmacka på det jag skapade", säger hon. Bildkälla: Anna Anka Instagram
Anna tillsammans med nya kärleken David. Bildkälla: Anna Anka Instagram

– De andra fruarna sitter i sitter i sina vardagsrum och visar upp sina katter. Jag skapar ju en show som tittarna vill ha, säger hon. 

Nytt för i år är att det även kommer att vara ett eftersnack till programmet, som leds av Martin Björk. Detta program hade under ett tillfälle gått ordentligt över styr och produktionen fick gå in och avbryta då Anna valde att lämna scenen. 

Under pratstunden med Nyheter24 berättade även Anna om sin nya pojkvän David Johansson, som hon är upp över öronen förälskad i. David kommer att skymtas en hel del i årets upplaga av programmet. 

Hur paret träffades – det hör du i spelaren ovan. 

Är det åldersskillnad mellan dig och din älskling?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.