Måndag 27 Jun
Stockholm

Här hänger Paow med SD-toppen Tobias Andersson

Paow och SD-toppen Tobias Andersson
Paulina "Paow" Danielsson och SD-toppen Tobias Andersson är nya vänner. Foto: Bertil Enevåg Ericson/TT Bild, Instagram/kattpaow, Drago Prvulovic/TT Bild. Bilden är ett montage.

"Paradise Hotel"-profilen och bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson kände sig utanför i mediesverige. Men nu har Paow en ny vän i SD-toppen Tobias Andersson. De nya vännerna tränade på gymmet tillsammans – kittade i SD-kläder från topp till tå.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson, 24, har under den gångna veckan tyckt till en hel del kring det politiska klimatet i Sverige, och hon har även skrivit om sina tankar kring att många svenska kändisar är kritiska till högerextrema partier.

Tidigare i veckan kastade den tidigare "Paradise Hotel"-profilen Paow en valsedel från Socialdemokraterna i papperskorgen, och kort därefter skrev hon att det känns trendigt att hata vissa partier.

"Känns som att alla ”kändisar” röstar på sossarna, miljöpartiet, F! och vänstern. Det är klart att dem som har ett programledarjobb på SVT och 100 000 följare på Instagram och några miljoner på företagskontot inte bryr sig ifall skatten höjs lite för att dem sitter där i sina avbetalda lägenheter inne i stan. Så det kommer inte att påverka dem alls", skrev Paow i sin blogg.

Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla. Bertin Enevåg Ericsson/TT Bild

Paow har tidigare uttryckt sig rasistiskt vid flera tillfällen. Hon har bland annat använt n-ordet och kallat män med invandrarbakgrund för "äckliga apor".

I sin blogg skrev Paow nyligen att hon ofta känner sig utanför i vissa situationer i "mediasverige". Detta på grund av hennes politiska åsikter. 

"För där hyllas man inte för att man står upp för sina åsikter", skrev Paow vidare.

Men nu behöver inte Paow känna sig utanför längre – hon har nämligen hittat en vän i SD-toppen Tobias Andersson. Andersson är talesperson för Sverigedemokraternas ungdomsförbund Ungsvenskarna, vars Twittersida pryds av hashtaggen #mångkulturnejtack.

Tobias Andersson. Bildkälla: Drago Prvulovic/TT Bild

På sin Instagram story lade Paow tidigare i veckan upp en bild där hon sågs på gymmet tillsammans med Andersson.

Paow själv är på bilden klädd i träningstights, sneakers, ett linne och en keps med SD-tryck. Anderson är i sin tur klädd i shorts och en t-shirt med trycket "Stoppa sosseriet #SD2018".

Tobias och Paow följer även varandra på Instagram.

Paow och SD-toppen Tobias Andersson på gymmet tillsammans. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Är du nyfiken på hur Paows ex-pojkvän Lance Hedman tänker kring det kommande valet? Det kan du läsa mer om här.

En som förmodligen inte har samma åsikter som Paow är skådespelaren Joel Kinnaman. Här kan du se hans virala video som har varit veckans stora snackis.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.