Måndag 29 Nov
Stockholm

Anna Ankas känga mot Elena Belle: "Ansiktet är förstört"

Anna Anka säger verkligen vad hon tycker om Elena Belle.
Anna Anka slänger en brutal känga mot Elena Belle. Foto: Anders Wiklund / TT och Instagram/officialelenabelle

Anna Anka sparar verkligen inte på krutet när hon pratar om de andra Hollywoodfruarna. Den här gången är det Elena Belles utseende som Anna ger sig på.

Kommentera (27)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tisdagen den fjärde september har en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar äntligen premiär. I den här säsongen får vi följa fyra färgsprakande kvinnor, nämligen Anna Anka, Sofie Prydz, Elena Belle och självklart Maria Montazami

Anna Anka lovade under programmets pressträff att den här säsongen skulle bjuda på drama och hon verkar minst sagt kunna hålla sitt löfte. 

I premiäravsnittet slänger hon direkt hårda ord mot de andra fruarna när hon träffar dem, hon säger bland annat att det är hon som skapat Svenska Hollywoodfruar och att de andra gjort programmet sämre. 

– De är så torra att jag får hudsprickor, säger hon i programmet. 

Anna Anka säger vad hon tycker om de andra fruarna. Bildkälla: TV3

De andra fruarna hade hoppats på en lugn säsong. Som vanligt kickas säsongen igång med en så kallad frulunch, vilket innebär att alla fruar träffas hemma hos en av dem för att äta, prata och fotograferas. 

Men med Anna Ankas entré verkar den lugna frulunchen som bortblåst. 

Kommenterar Elena Belles utseende 

Anna Anka går hårt åt de andra fruarna och kallar Sofie Prydz en tråkig wannabe och Maria Montazami sätts enligt Anna upp på en piedestal av de andra fruarna. Den platsen förtjänar hon inte enligt Anna. 

Men den som får hårdast ord är Elena Belle. Anna Anka går särskilt hårt åt Elena Belles utseende och de skönhetsingrepp hon gjort. Hon kallar henne "plastic surgery gone wrong".

Elena Belle möts av hårda ord rån Anna Anka. Bildkälla: TV3

– Jag tycker nästan synd om henne, hade någon läkare gjort så på mig så hade jag faktiskt stämt dem, säger Anna Anka i programmet och fortsätter:

– Han har förstört hennes ansikte, jag tycker att hon ser ut som en mus, that´s awful, säger hon. 

Hör Anna Anka i klippet ovan. 

Svenska Hollywoodfruar sänds tisdagar 21:00 på TV3 och Viafree. 

Du har väl inte missat att Camilla Henemark blev utslängd från Kristallen-galan efter sin attack mot Anna Anka? Läs mer om det här. Anna Anka är också nykär, och för Nyheter24 berättar hon om hur hon träffade den 20 år yngre pojkvännen

Kommentera (27)
Kopiera länk
Dela