Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Succé för Bianca Ingrosso – så mycket pengar tjänar hon

- 05/09/2018, 13:28

Youtubern, bloggaren, influencerprofilen och TV-stjärnan Bianca Ingrosso, 23, har många strängar på sin lyra. Och hennes många uppdrag och jobb har verkligen gett klirr i kassan. Nu avslöjas det hur mycket pengar Bianca tjänar.

Bianca Ingrosso, 23, har haft ett fullspäckat år. Bloggaren och influencern Bianca syns i "Wahlgrens värld" och i juryn i TV4-programmet "Talang". 

Bianca driver även podcasten "Har du sagt A får du säga B" med bästa vännen Alice Stenlöf

Dessutom har Bianca bland annat designat en kollektion smycken åt Guldfynd, utformat datorfodral och släppt en egen parfym.

Så det råder ingen tvekan om att Bianca jobbar hårt. 

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Tidigare har hon berättat att hon har känt av den stress hon lever under – i november 2017 kände hon av utmattningssymptom och tvingades då ställa in en träff med sina fans. Detta då hon bland annat tappade synen och kände sig konstant trött.

– Jag har aldrig sagt att jag har gått in i väggen eller är utmattad. Jag säger bara att jag är på god väg att komma dit. Jag säger nej till massor av samarbeten, tv-förslag, intervjuer, plåtningar och så vidare varje dag men väljer att tacka ja till det jag själv gillar och som jag tror ni skulle älska, skrev Bianca i sin blogg då.

I somras gick Bianca igenom en tuff period och funderade då på att "lägga ner allt" eftersom hon möttes av så många hatkommentarer på sin blogg.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har haft ett tufft år – men det har lönat sig ekonomiskt. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag får skit för absolut VAD JAG ÄN SÄGER OCH GÖR och jag har totalt tappat suget för att uppdatera er här tyvärr", skrev Bianca då i sin blogg.

Trots den tuffa tiden och den hårda pressen som varit Biancas vardag den senaste tiden så har det gett henne rejäl utdelning – i alla fall ekonomiskt.

Förra året omsatte hon 6,7 miljoner kronor, och i lön tog hon ut hela 580 000 kronor, skriver Di Digital. Det ger i snitt ger en månadslön på lite mer än 48 000 kronor.

Är du nyfiken på hur mycket Youtube-paret Joakim och Jonna Lundell tjänade under året? Det är rejält mycket!