Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Meghan Markles svåra tid: "Det är väldigt jobbigt"

- 13/09/2018, 11:50

Meghan Markles liv har inte varit helt smärtfritt sedan bröllopet med prins Harry. Meghan är uppriven och har en väldigt jobbig tid just nu – och vännerna lyser med sin frånvaro.

Den 19 maj gifte sig "Suits"-skådespelaren Meghan Markle, 37, med sitt livs stora kärlek – den brittiska prinsen Harry, 33.  

Men lyckan har ett högt pris för Meghan. Hon har fått göra fler uppoffringar sedan hon blev hertiginna av Sussex. 

Det har bara gått fyra månader sedan bröllopet, och livet i offentligheten tär på paret. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Meghan och Harrys infekterade bråk. Paret har tjafsat om allt från Meghans pappa Thomas Markle till Harrys "smaklösa man cave". Mer om det kan du läsa här.

Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle och prins Harry. Bildkälla: Stella Pictures.

Parets bråk slutade med att Meghan lämnade England och tog ett flyg till Toronto för att hälsa på vänner. Och hon har tyvärr inte många vänner kvar. 

– Meghan tappade kontakten med flera av sina nära vänner innan bröllopet, vilket har varit tufft. Hon tycker att det är svårt att veta vem hon kan lita på, säger en källa till People.

Och det faktum att Meghans pappa Thomas fortsätter att prata illa och sprida rykten om Meghan i flera olika tidningar gör inte saken bättre. 

– Det är väldigt jobbigt för henne. Det är hennes privatliv, säger källan vidare till People. 

Meghan Markle
Meghan Markle har det inte lätt just nu. Bildkälla: Stella Pictures.

Under sommaren har Meghan och Harry umgåtts en hel del med Harrys pappa, prins Charles. Trion har hängt i ett slott i Skottland, och där har Meghan kunnat hämta ny energi. Nu hoppas hon på att återfå balansen i livet. 

Den 16 oktober inleder Meghan och Harry sitt långa besök i Australien, och där väntar ett fullspäckat schema med offentliga uppdrag under nästan två veckors tid. 

– Det kommer bli hennes chans att glänsa. Hon vet att hon kommer att vara mittpunkten och alla kommer vilja träffa henne. Det är hennes största roll hittills. Jag är övertygad om att hon kommer att göra det väldigt, väldigt bra, säger hovexperten Ingrid Seward till People. 

Vill du läsa mer om Meghan Markle? 

Därför får inte Meghan Markles vänner göra det här

Meghan Markles panik: "Nära ett sammanbrott"

Kungahuset har förbjudit Meghan Markles favoritmat