Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lance Hedman om Paow: "Ett stort misstag i mitt liv"

- 13/09/2018, 14:33

Det är i en stor intervju i tidningen Nöjesguiden som Lance Hedman berättar om känslorna för Paow och vad han egentligen tycker om Sverigedemokraterna.

Magnus Hedman och Magdalena Graafs son Lance Hedman Graaf är onekligen i ropet. 

Lance fyllde nyligen 18 år, men innan dess var han tillsammans med den tidigare "Paradise Hotel"-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 24.

I november 2017 gick Paow och Lance ut med att de var ett par, och de visade glatt upp sin kärlek på sociala medier.

Paret åkte även till Thailand tillsammans. Men efter en hel del bråk och drama så valde paret att gå skilda vägar i februari 2018. 

Då hade Paow precis tatuerat in Lances namn under sitt ena bröst. Mer om det kan du läsa här.

Paulina Paow Danielsson
Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: Stella Pictures.

Lance har en karriär som thaiboxare, och i höst ser vi honom i realityserien "Lance vs Livet" på Viafree.

Nu berättar Lance i en ärlig intervju med tidningen Nöjesguiden om förhållandet med Paow och vad han egentligen tycker om Sverigdemokraterna. 

Ingen har kunnat undgå att Paow den senaste tiden har umgåtts med SD-toppen Tobias Andersson. Paow var dessutom på Sverigedemokraternas valvaka, och har även berättat om varför hon väljer att rösta på SD.

I intervjun med Nöjesguiden berättar Lance att han är trött på att prata om relationen med Paow.

– Det kan inte vara så mycket mer att vara intresserad av. Det var ett stort misstag i mitt liv. Det är allt jag har att säga, säger Lance om sin ex-flickvän.

Lance Hedman Graaf
Lance Hedman Graaf. Bildkälla: Stella Pictures

Lance är även tydlig med vad han anser om Sverigedemokraterna. Till skillnad från sin ex-flickvän så är han inte ett stort fan av Jimmie Åkessons parti.

– Jag gillar inte SD. Jag gillar inte dem alls. För någon vecka sedan kunde jag ingenting. Då satte jag mig in i det. Det första jag lärde mig är att jag hatar SD, säger Lance till Nöjesguiden.

Lance, som har 23 000 följare på sin Instagram, berättar även i intervjun att han får en hel del skamliga förslag och nakenbilder i sin inkorg.

– Mest från killar om jag ska vara helt ärlig. Ibland får jag av någon tjej. Men det är lite äckligt alltså. Det är grova jävla videos. Jag vill inte gå in på detaljer. Men det är grova videos. Jag tappar matlusten direkt. Jag öppnar inte videor från folk jag inte känner längre, säger Lance till Nöjesguiden.