Paow och SD-toppen Tobias Andersson
Paulina "Paow" Danielsson och SD-toppen Tobias Andersson är nya vänner. - Foto: Bertil Enevåg Ericson/TT Bild, Instagram/kattpaow, Drago Prvulovic/TT Bild. Bilden är ett montage.

Här hänger Paow med SD-toppen Tobias Andersson

"Paradise Hotel"-profilen och bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson kände sig utanför i mediesverige. Men nu har Paow en ny vän i SD-toppen Tobias Andersson. De nya vännerna tränade på gymmet tillsammans – kittade i SD-kläder från topp till tå.


Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson, 24, har under den gångna veckan tyckt till en hel del kring det politiska klimatet i Sverige, och hon har även skrivit om sina tankar kring att många svenska kändisar är kritiska till högerextrema partier.

Tidigare i veckan kastade den tidigare "Paradise Hotel"-profilen Paow en valsedel från Socialdemokraterna i papperskorgen, och kort därefter skrev hon att det känns trendigt att hata vissa partier.

"Känns som att alla ”kändisar” röstar på sossarna, miljöpartiet, F! och vänstern. Det är klart att dem som har ett programledarjobb på SVT och 100 000 följare på Instagram och några miljoner på företagskontot inte bryr sig ifall skatten höjs lite för att dem sitter där i sina avbetalda lägenheter inne i stan. Så det kommer inte att påverka dem alls", skrev Paow i sin blogg.

Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla. Bertin Enevåg Ericsson/TT Bild

Paow har tidigare uttryckt sig rasistiskt vid flera tillfällen. Hon har bland annat använt n-ordet och kallat män med invandrarbakgrund för "äckliga apor".

I sin blogg skrev Paow nyligen att hon ofta känner sig utanför i vissa situationer i "mediasverige". Detta på grund av hennes politiska åsikter. 

"För där hyllas man inte för att man står upp för sina åsikter", skrev Paow vidare.

Men nu behöver inte Paow känna sig utanför längre – hon har nämligen hittat en vän i SD-toppen Tobias Andersson. Andersson är talesperson för Sverigedemokraternas ungdomsförbund Ungsvenskarna, vars Twittersida pryds av hashtaggen #mångkulturnejtack.

Tobias Andersson. Bildkälla: Drago Prvulovic/TT Bild

På sin Instagram story lade Paow tidigare i veckan upp en bild där hon sågs på gymmet tillsammans med Andersson.

Paow själv är på bilden klädd i träningstights, sneakers, ett linne och en keps med SD-tryck. Anderson är i sin tur klädd i shorts och en t-shirt med trycket "Stoppa sosseriet #SD2018".

Tobias och Paow följer även varandra på Instagram.

Paow och SD-toppen Tobias Andersson på gymmet tillsammans. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Är du nyfiken på hur Paows ex-pojkvän Lance Hedman tänker kring det kommande valet? Det kan du läsa mer om här.

En som förmodligen inte har samma åsikter som Paow är skådespelaren Joel Kinnaman. Här kan du se hans virala video som har varit veckans stora snackis.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...