Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stjärnparet Justin Bieber och Hailey Baldwin förnekar giftermål

Nöje | 14/09/2018 22:09

Vi var många som blev chockerade när magazinet PEOPLE rapporterade att Justin Bieber och Hailey Baldwin hade gift sig. I efterhand har paret dock förnekat giftermålet.

Love is in the air kunde flera nyhetssajter rapportera igår. Uppgifter menade nämligen att allas vår favorit Justin Bieber och Hailey Baldwin helt sonika hade gått och gift sig. 

Hailey Baldwin dementerar uppgifterna

Men icket! För i  skrivande stund har Hailey Baldwin gått ut och dementerat uppgifterna, rapporterar nyhetssajten TMZ.

– Jag förstår varför folk spekulerar i det hela, men jag har inte gift mig än, sa Baldwin till TMZ.

Justin Bieber och Hailey Baldwin
Kärleksparet! Bildkälla: Instagram/@haileybaldwin

Troddes ha gift sig i hemlighet

Ni kanske minns hur romantikern Bieber friade till Hailey för sisådär två månader sedan? Om inte så kan du läsa mer om det här.

Men kortfattat så kan vi berätta att det skedde spontant och hemligt som bara den. Och på exakt samma sätt troddes paret även ha valt att gifta sig, skrev PEOPLE.

– Dom tog chansen och gjorde det utan att lyssna på vad någon annan hade att säga, säger en källa som står nära paret till PEOPLE.

Detta var inte den enda källan som konfirmerade parets giftermål, nej nej. En annan källa berättade för PEOPLE att paret hade gift sig hos en vigselförättare under torsdagen men att de planerade att ha en ceremoni med deras vänner och familj lite senare. 

Har du fortfarande Bieber-fever? Då måste du bara läsa om Bilderna på Justin Bieber och Hailey Baldwin chockar fansen

Lyssnar du på Justin Bieber?