Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Carolina Gynning öppnar upp sig om skolgången: "Tjejerna ville mörda mig"

Nöje | 15/09/2018 22:12

I TV4-programmet "Klassfesten" berättar konstnären och entreprenören Carolina Gynning om hennes skolgång och hur hon var som ung.

Många av oss känner till konstnären och tv-stjärnan Carolina Gynning sedan flera år tillbaka. Men vad har format Gynning och hur har hennes uppväxt varit? Det och mycket mer delar hon nu med sig av.

Det är i TV4-programmet "Klassfesten" som Gynning berättar om sitt smått vilda liv som tonåring och hur hennes skolgång såg ut, skriver Expressen.

Får träffa sina gamla klasskamrater

Programmets idé är rätt så simpel och går ut på att kända människor får träffa personer från sin uppväxt, närmare bestämt från deras skolgång. I programmet berättar de inbjudna gästerna om skoltiden och hur huvudgästen var back in the day så att säga.

Gynning berättar i programmet att hon med en väldigt vass attityd och rätt så fräna kläder verkligen gick hem hos grabbarna men att det stod desto värre till hos hennes tjejkamrater.

– Killarna i nian ville ligga med mig och tjejerna ville mörda mig. De var på riktigt avundsjuka, säger Gynning i programmet.

Gick loss på badhytter

Carolina Gynning erkänner också att hon inte precis var en ängel under sin skolgång. Utan att hon minsann var lite av en värsting.

– Det är lite jobbigt att bekänna det här. Men det är så att vi brände ner några badhytter. Vi brände de som redan var lite nedbrända. Vi vågade ju inte ta en fin, så vi tog en som redan var lite halvnedbränd, säger hon. 

Och med ett sådant beteende så vet vi alla vad som väntar. Visst? Jo – såklart ett samtal till mamsen och en stundande utskällning.

– Det gick så långt att de ringde till mamma och sa att jag var en värsting. Att jag var med i ett värstinggäng, någon slags huligan. Hon sa inte så mycket, om jag ska vara ärlig. Jag tror att hon kände det på sig, säger Gynning i programmet.  

”Klassfesten” sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4.

Carolina Gynning är som bekant en entreprenör och konstnär. Men hur får man ett sånt liv att gå ihop? Jo det visar sig att Gynning har det rätt så bra ställt. Läs mer om Gynnings lönsamma karriär här!

Har du sett klassfesten?