Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marie Serneholt har blivit mamma – här är första bilden på tvillingarna

Nöje | 16/09/2018 12:13

I mars fick vi reda på att Marie Serneholt och Fredric Palmqvist väntade inte bara ett barn, utan två. Idag kan vi hälsa tvillingarna välkomna till världen!

Sedan i oktober förra året så har vi följt kärlekshistorien som stavas Marie Serneholt och Fredric Palmqvist. När de sedan meddelade att de skulle bli föräldrar till inte bara en, utan två små knoddar så var vi många som fylldes av total glädje! Vill du läsa mer om när de avslöjade att det minsann var två kiddos påväg? Då kan du läsa det här.

– Livet är verkligen fullt av överraskningar. Och nu har vi fått den vackraste av dem alla. Vi ska bli föräldrar till inte bara en, utan TVÅ underbara små barn senare i år. Ja, vi väntar tvillingar, skrev Marie i ett Instagram-inlägg när hon avslöjade the big news.

Sedan deras avslöjande så har vi följt paret och framförallt Marie under hennes graviditet och bara väntat på att dagen ska komma när barnen får möta sina föräldrar för första gången!

Så låt oss då glädjas, för idag är den just den dagen. Marie och Fredric har blivit föräldrar till två supergulliga små pojkar. Och nu visar hon upp första bilden på duon!

Marie Serneholts bild på tvillingarna.
Första bilden på tvillingarna. Bildkälla: Marie Serneholt / @marieserneholt Instagram

Hur urgulliga är inte de två småpojkarna? Wow. 

– Livet är nu komplett, skriver Serneholt i sitt Instagram-inlägg.

Tusentals lyckönskningar och gratulationer

Efter att Serneholt delade bilden så har hennes Instagram-inlägg fyllts av lyckönskningar och gratulationer från folk över hela landet.

"oj oj oj STORT grattis! Marie!", skriver en användare.

"Ett stort grattis till två så fina pojkar", skriver en annan användare.

"Så underbart söta att jag smälter", skriver också en användare.

Och vi kan bara hålla med. Vilka små och söta bebisar paret har fått! Visst kan man se likheten redan nu? Det tycker i alla fall vi.

Stort grattis Marie och Fredric!

Vill du veta lite mer om Marie Serneholts pojkvän Fredric Palmqvist? Oroa dig inte – vi löser det åt dig. Här har du allt du behöver veta om honom!


Känner du någon tvilling?