Stockholm

Biggest Loser VIP 2018 – se nya bilderna på alla deltagare

Årets deltagare i Biggest Loser VIP 2018
Både Kalle Moreaus och Gunilla Persson ser vi årets säsong av "Biggest Loser VIP" i TV4. Foto: Pär Bäckstrand/TV4

Snart är det säsongspremiär av "Biggest Loser VIP" i TV4. Årets deltagare har redan presenterats – och nu släpps de efterlängtade bilderna på de svenska stjärnorna som deltar i årets säsong av succéprogrammet.


Läs mer

Måndag den 24 september klockan 20.00 är det dags att bänka sig framför TV4. 

Då har nämligen "Biggest Loser VIP" säsongspremiär. Programmet har blivit en riktig snackis – vem minns inte förra årets vinnare, den mångsidiga artisten Anna Book?

Anna lyckades med den galna bedriften att gå ner hela 22 kilo. När Anna ställde sig på vågen i säsongspremiären så vägde hon nästan 80 kilo. 

För Anna innebar medverkan i "Biggest Loser VIP" mer än bara en ny siffra på vågen. I samma veva som Anna tog sig till sin nya hälsosamma livsstil så genomförde hon även andra förändringar i utseendet.

Anna Book kammande hem vinsten i "Biggest Loser VIP" år 2017. Bildkälla: Stella Pictures

Anna gjorde bland annat gjort porslinskronor på sina tänder, tatuerade sina ögonbryn, skaffade löshår och la in implantat i sina bröst. Hon opererade även sin mage.

”Detta har jag gjort för mig och enbart mig. Då jag under min resa i "Biggest Loser VIP" bestämde mig för att få tillbaka hälsan i mitt liv. Och äga rätten, att äga mitt liv och min kropp precis på det viset det passar mig", skrev Anna Book på sin Instagram då. 

Anna Book gjorde en bröstoperation. Bildkälla: Stella Pictures.

Vem som blir årets vinnare i "Biggest Loser VIP" får vi vänta med att se – men redan nu delar TV4 med sig av pressbilder på årets spännande deltagare.

Bland deltagarna hittar vi bland annat den färgstarka Hollywoodfrun Gunilla Persson, den folkkära spelmannen Kalle Moraeus och kockarna Alexandra Zazzi och Carl Jan Granqvist.

Även det tidigare hockeyproffset Pekka Lindmark ser vi i årets säsong av "Biggest Loser VIP". Pekka har fyra SM-guld och två VM-guld under bältet, och visst kan han nog komma i sin gamla form igen?

Den tidigare Idol-deltagaren Magnus Schönberg ska även han satsa allt i den både fysiskt och psykiskt krävande tävlingen – precis som författaren Erik Hörstadius och den tidigare "Farmen"-deltagaren och bloggaren Alexandra Louthander.

Se alla nya bilder på årets deltagare i klippet ovan! 

Ska du kolla på Biggest Loser VIP?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Baskin från "Tiger king" stänger sin djurpark

Publicerades: 1 timme sedan

Kaley Cuoco har blivit mamma

Publicerades: idag 07:06

Stjärnkock tvingas lämna "Let's dance"

Publicerades: igår 23:08

De får årets Guldspaden

Publicerades: igår 21:24

Natur & Kultur ger ut Alma-pristagaren

Publicerades: igår 14:34

Maggiomusikal återkommer i höst

Publicerades: igår 13:34

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.