Fredag 18 Jun
Stockholm

Jon Olsson och Janni Delér visar nya lägenheten i Monaco

Jon Olsson och Janni Deler visar nya lägenheten i Monaco
Jon Olsson och Janni Deler visar nya lägenheten i Monaco på franska rivieran. Foto: Instagram/jannid, janniolssondeler.com. Bilden är ett montage.

Han är en svensk skidåkare och hon är en av Sveriges största influencers – det nygifta stjärnparet Jon Olsson och Janni Delér har nu skaffat en riktigt lyxig lägenhet i Monaco på franska rivieran. Och billig är den inte...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i somras som den svenska skidåkaren Jon Olsson, 36, gifte sig med sin flickvän Janni Delér, 28. Parets vackra bröllop ägde rum i Marbella, och där bor även paret i ett enormt lyxhus.

Huset spänner över fyra våningar, och det är hela 800 kvadratmeter som Jon och Janni har att leva på. Huset totalrenoverades, och Jon visade stolt upp resultatet på sin Youtubekanal, där han har 1,2 miljoner prenumeranter.

Jon och Janni reser en hel del i sina jobb, och i fjorton år har Jon haft en lägenhet i Monaco på franska rivieran. Men lägenheten var lite för trång och mörk för både Jon och Janni, så nu har de slagit till på en ny lägenhet.

Jon Olsson och Janni Delers hus i Marbella. Bildkälla: Instagram/jannid

I sin blogg berättar Janni att de efter nästan ett helt år av letande äntligen har hittat sin drömlägenhet i Monaco. Janni visar bilder från deras nya "lya" som mer liknar ett palats.

Där har de två våningar, ett öppet kök, två balkonger, två badrum och gott om garderober och plats.

Paret får tillgång till lägenheten redan på måndag – och Janni är riktigt taggad på flytten.

Självklart kostar det en hel del att bo i en så flott lägenhet i en så populär stad som Monaco.

Jon Olsson och Janni Delér. Bildkälla: Instagram.com/jannid

"Hyrorna här är vääldigt höga, så jag har velat känna att det känns värt att lägga en stor summa pengar varje månad, och det har jag inte känt ännu. Tills nu", skriver Janni sin blogg.

"Det kommer såklart bli ganska mycket dyrare varje månad, men eftersom vi är två som delar på hyran så känns det bättre", skriver Janni. 

Så vad betalar paret varje månad då?

Jo, enligt Bloggbevakning som snappade upp en kommentar på Jannis blogg så ligger hyran på cirka 63 000 kronor i månaden.

I sin blogg visar Janni Delér upp nya lägenheten i Monaco. Bildkälla: Janni Delérs blogg

En annan svensk kändis som betalar en saftig hyra är Youtubestjärnan Linn Ahlborg, 19. Varje månad pungar hon ut med 21 5000 kronor för sin lägenhet på Kungsholmen i Stockholm.

Dyr månadshyra?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela